Kirjaudu

Wasa Cup -kilpailu järjestetään lauantaina 11.3.2017 Botniahallissa, Papinsaarentie 2 Mustasaari.

Kilpailu alkaa noin klo 11.30-12 ja arvioitu päättymisaika noin klo 17.30 (sisältäen tauon 20 min). Tarkka kilpailun aloitusaika ilmoitetaan heti ilmoittautumisen päätyttyä.

Kilpailulajit ovat joukkuevoimistelu ja tanssi. Joukkuevoimistelussa kisataan Starasarja, Tyttösarja 8-10v, 10-12v sekä Kilpasarja 12-14v. Mikäli kiinnostuneita yli 14v joukkueita on, pyrimme tarjoamaan vähintään katselmusmahdollisuuden sekä kirjallisen palautteen ko. joukkueille. Yli 14v joukkuevoimistelusarjojen järjestämisestä kiinnostuneet voivat esittää toiveen sähköpostilla  osoitteeseen info(a)wasacup.fi

Kilpailun järjestäjä Vaasan Vasamattaret ry.

 

Kilpailualue
Kilpailualueena on 13 m x 13 m vaalea joukkuevoimistelumatto sekä 12 m x 12m musta tanssimatto. Kilpailualueella on musta taustakangas ja kirkkaat valot.

 

Sarjat
Joukkuevoimistelun Starasarja
Lasten sarja 8-10v
Tyttösarja 10-12 v
Kilpasarja 12-14 v
Kilpailuissa noudatetaan hyväksyttyjä Voimisteluliiton sääntöjä.

Tanssi
Vapaasarja alle 10v
10-14v Vapaasarja
Yli 15v Vapaasarja.
Myös soolot ja duot ovat tervetulleita mukaan kisaan!

JV-Sarjoihin otetaan mukaan 8 joukkuetta, tanssisarjoihin noin 10 ryhmää/sarja. Mikäli jokin sarja ei täyty, voidaan muihin ikäsarjoihin ottaa lisää joukkueita/ryhmiä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 13.1.2017 klo 12.00 ja päättyy 13.2.2017 klo 18. Ilmoittautuminen joukkuevoimistelukilpailuun tapahtuu Kisapalvelun kautta ja tanssikilpailuun Wasa Cup-sivuton kautta -> Ilmoittautuminen kilpailuun. Lasku osallistumisesta lähetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Kisaan otetaan mukaan joukkueet ja ryhmät ilmoittautumisjärjestyksessä huomioiden sarjojen maksimiosallistujamäärät.

Mikäli johonkin sarjaan ilmoittautuu vähemmän joukkueita, voidaan toisiin sarjoihin ottaa useampia joukkueita.

 

Maksut
Osallistumismaksu 120 € / joukkue/ryhmä, yli 25 hengen produktiot 150 € /ryhmä.
Asemasarja sekä Tanssi alle 10v 90€/joukkue/ryhmä.
Soolot ja duot 20€/ohjelma.
Tanssin pienryhmät 50€ (3-5hlö).

Osallistumismaksusta tulee lasku ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiin.

 

Vakuutukset
Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta.

 

Osanoton varmistus
Osanoton varmistus suoritetaan kilpailupaikalla kisainfossa, tapahtumapaikan aulatilassa. Jokaisella joukkuevoimistelukilpailuun osallistuvalla tulee olla voimassaoleva JV-lisenssi. Tanssin puolella ei ole lisenssivelvoitetta.

 

JV Tuomarivelvoite
Seurojen tulee ilmoittaa kilpailuihin käytettävissä olevia tuomareita/ Stara-arveja vähintään 1-3 seuraa kohti riippuen kilpailijoiden määrästä: 1-2 joukkuetta on väh. 1 tuomari, 3-4 joukkuetta on väh. 2 tuomaria, yli 5 joukkuetta on väh. 3 tuomaria. Tuomarit ja arvit on ilmoitettava joukkueiden ilmoittamisen yhteydessä. Tuomarisakko on 150€/puuttuva tuomari.

Vaasan Vasamattaret hankkii tuomarit tanssipuolelle.

 

Kisainfo
Kilpailuiden harjoitus- ja suoritusjärjestykset sekä muu informaatio päivitetään Wasa Cup -sivuille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Paikanpäällä on kisainfo koko tapahtuman ajan, josta voi kysellä kadonneita tavaroita, tuloksia yms.

 

Musiikki
Ohjelmamusiikki ladataan tiedostona ilmoittautumisen yhteydessä tai lähetetään sähköpostilla osoitteeseen musiikki(a)wasacup.fi

 

Harjoitus- ja lämmittelytilat
Käytössämme on koko halli ja harjoitus- ja lämmittelytilaa löytyy hallin ympärimenevältä juoksuradalta.

Ennen kilpailumatoille siirtymistä kolme seuraavaa joukkuetta/ryhmää pääsee keskittymään/harjoittelemaan kilpailualueen viereen rajattuun alueeseen. Sisäänheittäjät hakevat ja opastavat joukkueita/ryhmiä.

 

Kilpailun seuranta
Päivitämme wasacup.fi -sivuilla olevaan suoritusjärjestykseen aina suorittaneen joukkueen/ryhmän yliviivaamalla. Täten on helppo seurata kisan kulkua esim. pukuhuoneista alakerrasta.

 

Alkumarssi ja palkintojen jako

Tapahtumassa ei järjestetä alkumarssia. Stara-joukkueet palkitaan heti oman suorituksen päätteeksi. Muut sarjat palkitaan tapahtuman lopussa tai mikäli sarja on saatu päätökseen ennen taukoa, palkitaan ko. joukkueet/ryhmät tauon alkaessa.

 

Ruokailu
Kisapaikalla järjestetään ruokailu, joka tilataan erillisen lomakkeen kautta. Lomake on auki sivuillamme 20.1.-15.2.2017 välisenä aikana. Ruokailun järjestää Botnihallissa sijaitseva ravintola ja tarjolla kanaa, riisiä, salaattia, juomaa.

Kisapaikalla on myös kahvio koko kisapäivän ajan.

 

Hallin lämpötila ja hiuslakan käyttö
Hallissa on viileää, joten varatkaa mukaan lämmintä vaatetta kisapäivän ajaksi.
Sisätiloissa ei saa suihkuttaa hiuslakkaa, se saattaa laukaista palohälytyksen. Hiuslakka ja hiuskimalteet suihkutetaan ulkona.

 

Tiedustelut
Yleiset asiat: Sanna Lundström (sanna.lundstrom(a)vaasanvasamattaret.fi /0405650350
JV Tuomariasiat: Marja Berg (marja.berg(a)icloud.com)
JoJo-vastaava: Petronella Primetta (petronella.primetta(a)hotmail.com / 0405577048
Tanssin tuomariasiat ja ruokailut: Tarja Reini (tarja.reini(a)vaasa.fi /0505701677
Markkinointi ja yritysyhteistyö: Andy Lundström (andy.lundstrom(a)gmail.com / 0443200362

 

 

Merkitkää tapahtuma kisakalenteriin ja lähtekää mukaan Wasa Cup -kilpailuun Pohjanmaalle!