Kirjaudu

JUNNUGYM finaali-kilpailukutsu

 

Voimisteluseura Helsinki toivottaa kaikki tervetulleiksi Helsingin Liikuntamyllyssä järjestettävään JUNNUGYM finaaliin. .

AIKA

Sunnuntai 13.11.2016

PAIKKA

Liikuntamyllyn telinevoimistelusali, Myllypurontie 1, 00920 Helsinki

Rakennus on kaksi kerroksinen ja yläkerrassa sijaitseva telinevoimistelusali on varattu kilpailualueeksi. Kilpailualueelle ei voi ottaa mukaan suuria urheilukasseja vain välttämättömimmät tavarat. Muut tarvikkeet tulee säilöä sisääntulon läheisyydessä oleviin säilytyskaappeihin, jotka toimivat omilla lukoilla.Pukuhuoneet ja suihkutilat sijaitsevat rakennuksen alakerrassa

Liikuntamyllyn läheisyydessä on rajallinen määrä pysäköintitilaa. Kaupungista tuleville suositellaan metroa, Myllypuron metroasema on Liikuntamyllyn sisäänkäynnin edessä. Lisää tietoa julkisen liikenteen käytöstä löytyy reittioppaasta www.hsl.fi


Pysäköinti Liikuntamyllyllä:

  • Liikuntamyllyn takana, noin 60 autopaikkaa

Pysäköinti Liikuntamyllyn läheisyydessä:

  • Myllypuron Pallomylly (Pikajuoksijankuja 7, 00920 Helsinki) 150 autopaikkaa, etäisyys n. 700m Liikuntamyllystä.
  • ​Myllypuron Liikuntapuisto (Myllytontunpolku 1, 00920 Helsinki) 100 autopaikkaa, etäisyys n. 600m Liikuntamyllystä

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen JunnuGYM kilpailuun tapahtuu kisapalvelun kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 4.11.2016. Voimistelijalla tulee olla voimassaoleva Voimisteluliiton kilpailulisenssi ja vakuutus. Ilman lisenssiä ei voi ilmoittautua kilpailuun. Ilmoittautumisjärjestelmä tarkistaa lisenssin olemassa olon ilmoittautumisen yhteydessä. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä. Maksamalla vakuutuksettoman lisenssin lisenssinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassaoleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla.

MAKSUT:

Osallistumismaksu on 30€/hlö. Osallistumismaksut laskutetaan järjestävän seuran osalta jälkikäteen käyttäen ilmoittautuessa annettuja tietoja.Jälkiilmoittautumisesta perimme tupla maksun.

Kilpailutapahtumaan ei ole sisäänpääsymaksua.

ALUSTAVA AIKATAULU:

Voimistelijat:

Luokat 1., 3. ja 6.

klo 8:30-10:20             telinekokeilu
klo 10:30                   kilpailun alku

 

Luokat 2., 4. ja 5.

klo 13:00-14:20          telinekokeilu
klo 14:30                     kilpailun alku

Tuomarit:

Tuomarit pyydetään ilmoittamaan kilpailuilmoittautumisen yhteydessä Voimisteluliiton sääntöjen mukaisesti. Tuomarikokoukset pidetään 1h ennen kilpailun alkamista.

klo 9:30            tuomarit luokat 1., 3. ja 6.
klo 13:30         tuomarit luokat 2., 4. ja 5.

LISÄTIETOJA:

Lisätietoja e-postilla osoitteesta vsh.toimisto@gmail.com