Kirjaudu

Tervetuloa kilpailemaan kilpa-aerobicin Suomen mestaruuksista ja kilpasarjojen mestaruuksista Valkeakoskelle toukokuussa!

AIKA:                   
20.-22.5.2016

 

PAIKKA:               
Valkeakosken Liikuntahalli, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski

 

SARJAT ja alustava aikataulu:

Perjantai 20.5. SM-alkukilpailut

AG 1 – IW, tarvittaessa IM, MP, TR, GR
AG 2 -  IW, tarvittaessa IM, MP, TR, GR
SEN - IW, tarvittaessa IM, MP, TR, GR

 

Lauantai 21.5. SM-finaalit (8 parasta/sarja)

2lk yli 8v. Pisteet-sarja
AG 1 – IW, IM, MP, TR, GR
AG 2 -  IW, IM, MP, TR, GR
6lk SEN - IW, IM, MP, TR, GR

 

Sunnuntai 22.5. – Kilpasarjat

2lk  8-9v. - Ohjelmasarja (joukkue 3-8hlöä)
3lk ND 9-11v. – IW, IM, MP, TR, GR
3lk yli 12v. – IW, IM
3lk joukkueet yli 10v. (joukkue 2-8hlöä)
4lk Kilpasarja – IW, IM, MP, TR, GR
5lk Kilpasarja -   IW, IM, MP, TR, GR
6lk Kilpasarja -   IW, IM, MP, TR, GR
Aero Dance 12-17v. (5-10 hlöä)
Aero Dance yli 18v. (5-10 hlöä)

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella.


SÄÄNNÖT:
2lk – Kansalliset säännöt ja AeroSport-säännöt
Kilpasarjat (ND ja 3-6lk) – FIG COP & Kansalliset säännöt
SM-sarjat (3-6lk, AG 1-2, SEN) – FIG COP
Kaikki säännöt löytyvät netistä sääntösivulta:http://voimistelu.fi/fi/Voimistelu/Kilpa-aerobic/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6

 

AIKATAULU:
Alustavan aikataulun mukaan perjantain harjoitukset (vain perjantaina kilpailevat) alkavat n. klo 14:00 ja perjantain alkukilpailut n. klo 17:00. Lauantaina harjoitukset (vain ne, jotka eivät kilpailleet perjantaina) alkavat aamulla n. klo 10:00. 2.luokan pisteet-sarja kilpaillaan ennen SM-finaalien alkua n. klo 11:30-13:30. SM-finaalien avajaiset alkavat klo 14:00. Sunnuntain seurakohtaiset harjoitukset alkavat aamulla varhain, n. klo 8:00 ja seurakohtaisten harjoitusaikojen jälkeen siirrytään Kilpasarjojen mestaruuskilpailuihin.

Tarkemmat aikataulut ja suoritusjärjestykset lähetetään seurojen yhteyshenkilöille ja julkaistaan sekä Voimisteluliiton Kisapalvelussa että nettisivuillamme ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailun nettisivu löytyy osoitteesta: http://vakpvoimistelu.sporttisaitti.com/kilpa-aerobic/kilpa-aerobicin-sm-kisat-kilpasa/

 

ILMOITTAUTUMISET:
Ilmoittautuminen tulee tehdä 1.4.-1.5.2016 välisenä aikana Kisapalvelun kautta osoitteessa voimistelu.kisapalvelu.fi. Huom! 2-luokan sarjojen tiedot tulee ilmoittaa ”Lisätietoja”-kohtaan.Ilmoittautumisvaiheessa tulee kaikilla osallistujilla olla jo lisenssi hankittuna (huomioithan, että lisenssin osalta kirjautuminen Kisapalveluun vie n. 2-5 pankkipäivää). Ollakseen oikeutettu osallistumaan SM-kilpailuihin, urheilijan / kokoonpanon tulee osallistua SM-karsintakilpailuun eli Cup 2 kilpailuun. Kilpasarjojen mestaruuskilpailuihin ei ole karsintakilpailuja.

Valmentajia seurat voivat ilmoittaa seuraavat määrät:
Yksi seura voi ilmoittaa 1-6 valmentajaa, jotka saavat ilmaisen kisapassin. Muut huoltajat/valmentajat voivat ostaa kisapassin/pääsylipun. Valmentajien määrä on riippuvainen kilpailuihin ilmoitettujen ohjelmien määristä.

1-5 ohjelmaa / 1-2 valmentajaa
5-10 ohjelmaa / 3-4 valmentajaa
yli 10 ohjelmaa / 5-6 valmentajaa

 

TUOMARIT:
SM-kilpailuun lajiasiantuntijaryhmä kutsuu tuomarit rankingin perusteella. Kilpasarjojen kilpailujen tuomaristot tehdään seurojen aiemmin tekemien tuomari-ilmoittautumisten pohjalta.

 

OSALLISTUMISMAKSUT:
IW, IM 35 €
MP 60 €
TR 70 €
GR 90 €
AD 110 €
2lk pisteet 15 € / henkilö
2lk joukkue 50 €

Jälki-ilmoittautuneilta osallistumismaksut peritään kaksinkertaisina. Osallistumismaksut tulee suorittaa erillisellä laskulla, joka lähetetään seuran yhteyshenkilölle. Samassa laskussa laskutetaan mahdolliset ruokailu ja majoituskulut. Kisainfossa kilpailuun tultaessa tarkastetaan tosite maksetusta osallistumismaksusta ja ruokailuista. Ruoka- ja osallistumismaksuja ei palauteta.

 

RUOKAILU:
Osallistujille järjestetään mahdollisuus ruokailuun kisapaikalla perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Alustavan tiedon mukaan perjantain ruokailu järjestetään klo 13:00-17:00 ja muina päivinä klo 11:00-15:00. Ruuan hinta on 8,5€/annos. Ruokailutilaukset tulee tehdä erillisellä nettilomakkeella osoitteessa http://vakpvoimistelu.sporttisaitti.com/kilpa-aerobic/kilpa-aerobicin-sm-kisat-kilpasa/ruokailu-ja-majoitustilaus/ 1.5.2016 mennessä. Ruokailut laskutetaan osallistumismaksujen yhteydessä. Muistattehan ilmoittaa erityisruokavalioista, myös tuomareiden osalta. Tuomareille järjestäjä tarjoaa perjantaina päivällisen tuomarikokouksessa sekä lauantaina ja sunnuntaina lounaan ja välipalaa.

 

KILPAILULISENSSI JA VAKUUTUKSET:
Jokaisella kilpailuun osallistuvalla voimistelijalla tulee olla voimassa oleva kilpa-aerobicin A – tai B-lisenssi tai jonkun muun voimistelulajin hinnaltaan kalliimpi lisenssi. Järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Kilpailijalla tulee olla oma vakuutus. Tarkistathan ajoissa, että seurasi lisenssit ja vakuutukset ovat kunnossa, ilman voimassaolevaa lisenssiä ja vakuutusta ei voi kilpailla ja ilman lisenssiä ei voi ilmoittautua kilpailuihin.


MUSIIKIT:
Kilpailumusiikit tulee toimittaa sähköpostilla 1.5. mennessä osoitteeseen musiikit.vakp@gmail.com. Musiikki tulee olla nimettynä: nimi_seura_sarja. Jokaisesta ohjelmasta tulee olla myös varalevy mukana kilpailuissa, 1 musiikki / 1 CD. Harjoituksissa käytetään seurojen omia levyjä, kilpailumusiikit annetaan suoritusjärjestyksessä musiikinsoittajalle. Järjestäjältä tulee 2-luokan taustamusiikki.


VAIKEUSLIIKELOMAKE:
Vaikeusliikelomakkeet tulee palauttaa kisainfoon ilmoittautumisen yhteydessä. 6.lk SEN 2 lomaketta, muut sarjat 1 lomake / ohjelma.

 

KILPAILUALUE:
Kilpailualustana on FIG:n hyväksymä joustoparketti
2-luokka, pisteet n. 12 x 12 m
2-luokka ohjelmasarja 7 x 7 m TAI 10 x 10 m
3-4lk IW, IM, MP, TR, 5lk IW, IM (myös 2lk) 7 x 7 m
3lk GR, 4lk GR, 5lk MP, TR, GR 10 x 10
6lk IW, IM, MP, TR, GR 10 x 10 m

 

MAJOITUS:
Kilpailujen järjestäjä on sopinut majoittujille erityishinnat hotelli Waltikkaan (Hakalantie 6). Huoneiden hinnat / vrk ajalla 20.-22.5.2016, koodilla Aerobic SM, ovat  seuraavat:
1hh 80€ / vuorokausi
2hh 90€ / vuorokausi
3hh 112€ / vuorokausi
4hh 132€ / vuorokausi        

Majoitus sisältää aamiaisen. Majoitustilaukset suoraan numeroon: (03) 57711. Hotellista on mahdollista tilata ennakkoon ruokabuffet, buffetin hinta on 15€/henkilö. Lista paikkakunnan muista majoitusmahdollisuuksista löytyy Valkeakosken kaupungin nettisivuilta:  http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/kulttuuri_ja_vapaa-aika/matkailu/majoitus/

VaKP Voimistelu tarjoaa myös salimajoitusta omassa makuupussissa tmv. edulliseen hintaan (12€/yö/hlö) seuran treenisalilla. Sali sijaitsee alle kilometrin kävelymatkan päässä kisapaikalta, osoitteessa Mottitie 2. Salilla ovat käytettävissä vessa, suihku, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeittimet, keittolevy ja kattila, langaton verkkoyhteys sekä nukkuma-alustoiksi erilaisia jumppapatjoja ja mattoja, myös yksi vuodesohva löytyy. Salimajoitusvaraukset voi tehdä nettilomakkeen kautta täällä: http://vakpvoimistelu.sporttisaitti.com/kilpa-aerobic/kilpa-aerobicin-sm-kisat-    kilpasa/ruokailu-ja-majoitustilaus/

 

TUOMAREIDEN MAJOITUS JA MATKAT:
Suomen Voimisteluliitto maksaa tuomareiden matkat, majoituksen ja päivärahan. Tuomareiden majoitus maksetaan, mikäli henkilö toimii tuomarina kahtena tai   useampana päivänä. Tuomarimajoitus on Hotelli Waltikassa.

 

TIEDUSTELUT:

VaKP Voimistelun Lajipäällikkö & tuomarivastaava
Johanna Nisula
johanna.nisula@vakp.net
0400 845664