Kirjaudu

TRAMPOLIINIVOIMISTELUN LUOKKAKILPAILU SEKÄ WAGC-KATSASTUSKILPAILU

KILPAILIJOIDEN INFO TÄSTÄ LINKISTÄ

KUTSU

Aika: 23.4.2017
Paikka: Ikurin liikuntahalli, Tesomankatu 33, 33900 Tampere

KILPAILUSARJAT

LUOKAT 1, 2 ja 3

Kilpailu käydään luokissa 1, 2 ja 3 yksilötrampoliinivoimistelussa sekä synkrotrampoliinivoimistelussa. Tytöt ja pojat kilpailevat omissa sarjoissaan. Erillisiä fiinaleja ei järjestetä.

WAGC KATSASTUS IKÄLUOKAT

Kilpailu on kaikille alle 21-vuotiaille ja nuoremmille avoin mutta vain 13 vuotta täyttäneillä kilpailu toimii WAGC katsastuksena. Kilpailu käydään yksilö- ja synkrotrampoliinivoimistelussa sekä DMT:llä ikäluokittain, tytöt ja pojat kilpailevat omissa sarjoissa. Kilpailuissa järjestetään finaalit. Kunkin sarjan 8 alkukilpailun parasta voimistelijaa kilpailevat finaalissa. Yksilö ja synkrokilpailun finaaleissa tulokset lähtevät nollasta. DMT kilpailussa lasketaan yhteen alkukilpailun sekä finaalikierrosten pisteet.

  • 12 ja nuoremmat pojat (2005 ja myöhemmin syntyneet)
  • 12 ja nuoremmat tytöt (2005 ja myöhemmin syntyneet)
  • 13–14 pojat (2004–2003) 13–14 tytöt (2004–2003)
  • 15–16 pojat (2002–2001) 15–16 tytöt (2002–2001)
  • 17–21 pojat (2000 ja aiemmin syntyneet) 17–21 tytöt (2000 ja aiemmin syntyneet)

WAGC SÄÄNNÖT

WAGC katsastuskilpailu käydään samoilla säännöillä kun 2017 vuoden WAGC, linkki löytyy tästä. WAGC katsastuskilpailu on kaikille avoin. Käythän tutustumassa sääntöihin etukäteen.

Tässä muutama tärkeä poiminto säännöistä: Ensimmäisissä sarjoissa trampoliinilla on liikevaatimukset ikäluokittain. Säännöissä on myös yksittäisten liikkeen maksimipisteet ikäluokittain. Synkrotrampoliinivoimistelun alkukilpailussa tehdään vain 1 vapaavalintainen sarja. Mikäli synkroparina ovat voimistelijat kahdesta eri ikäryhmästä, tulee heidän kilpailla vanhemman voimistelijan mukaisessa ikäryhmässä. DMT: kilpaillaan vielä 2013 FIG Code Of Points sääntöjen mukaisesti.

LISENSSIT

Kilpailijoilla ja myös valmentajilla ja tuomareilla on oltava voimassa oleva Voimisteluliiton lisenssi. HUOM! Kisapalveluun ei voi ilmoittaa ketään jolla ei ole voimassa olevaa lisenssiä. Huolehdithan, että lisenssi on maksettuna viimeistään viikko ennen ilmoittautumista.

TRAMPOLIINIT JA HALLIN KORKEUS

Kilpatrampoliineina yksi Eurotramp Ultimate 4 x 4 verkolla ja yksi Eurotramp 4 x 4 verkolla. DMT Eurotramp Ultimate 6x6, juoksuvauhti MAX 15 metriä. Hallin korkeus yli 8 metriä.

TUOMARIT 


Ilmoita tuomarit henna.nurmi@starjump.fi keskiviikkon 12.4 mennessä.
Jokaisen ilmoittautuvan seuran tulee ilmoittaa kilpailun järjestäjälle tuomarin/ tuomareiden nimet. Mikäli seura lähettää 8 voimistelijaa tai enemmän, tulee seuran lähettää enemmän kuin yksi tuomari. HUOM! Mikäli seuralla on kisaajia vain ykkösluokassa, riittää tason 1 tuomarikortin omaava tuomari. Mikäli voimistelijoita on esimerkiksi viisi, joista osa kisaa 1. luokassa ja loput ylemmissä luokissa, tulee seuran lähettää joko kaksi tuomaria – yksi ykkösluokkaan sekä yksi ylempiin luokkiin, tai yksi tuomari jolla on trampoliinivoimistelun tason 2. tuomarikortti. Synkrokilpailuissa jokaisen osallistuvan seuran on nimettävä kilpailuun kaksi tuomaria. Mikäli seuralla ei ole lähettää omaa tuomaria suosittelemme tuomarin vuokrausta toisesta seurasta. Tuomarin puuttumisesta seuraa korotettu tuomarisakko liiton tuomarisäännön mukaisesti. Tuomaripalavereiden aikataulut löytyvät alustavasta aikataulusta.

KILPAILUKORTIT

Kilpailukortit jätetään tuomarikorokkeen viereen kilpailukorteille tarkoitettuun lokerikkoon aikataulun mukaisesti. HUOM! WAGC katsastus finaaleja tulee olla oma kilpailukortti. Finaalin kilpailukortit tulee palauttaa alkukilpailun kilpailukortin kanssa yhtä aikaa. Kilpailukortit voi lähettää myös ennakkoon sähköpostilla henna.nurmi@starjump.fi. Ennakkoon lähetettävät kilpailukortit tulee lähettää perjantaihin 21.4 mennessä.

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu on 30€/kilpailija/ensimmäinen laji. Mikäli voimistelija kilpailee useammassa lajissa seuraavat lajit 15€/kilpailija/ laji. Jälki-ilmoittautumismaksut kaksinkertaiset. Seuroille lähetetään laskut osallistumismaksuista ilmoittautumisajan päätytyttä. Lasku tulee olla maksettuna ennen kilpailuihin osallistumista. Kilpailumaksujen palautukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset kisapalveluun keskiviikkoon 12.4 klo 18.00 mennessä, jonka jälkeen tulleet ilmoittautumiset luokitellaan jälki-ilmoittautumisiksi. Huomioitahan että vain lisenssin omaavat voimistelijat pystytään ilmoittamaan kilpailuun.

ALUSTAVA AIKATAULU HUOM! KATSO TARKENNETTU AIKATAULU KILPAILUINFOSTA

(tarkentuu ilmoittautumisen umpeuduttua)

SUNNUNTAI 23.4

9.00–10.00 Kokeilu 1 luokka TRI ja TRS ja DMT (1h)

9.00 Tuomaripalaveri 1 luokka ja ikäluokat DMT (1h)

10.00–11.00 Kilpailu 1 luokka TRI ja TRS ja ikäluokat DMT (1h)

11.00–12.30 Kokeilu Ikäluokat TRI ja TRS (1,5h)

11.00 Tuomaripalaveri ikäluokat ja 2-3 luokat (2 tason tuomarit) (1,5h)

12.30–14.30 Kilpailu ikäluokat TRI TRS (2h)

14.30–16.00 Kokeilu 2-3 luokat ja ikäluokkien finalistit TRI TRS (1,5h)

16.30–18.30 Kilpailu 2-3 luokat TRI TRS ja finalistit 2H (2h)

Pidätämme oikeudet aikataulujen muutoksiin. Lopullinen aikataulu lähetetään seuroille ilmoittautumisajan umpeuduttua.

PÄÄSYMAKSU

Pääsymaksu yleisölle 5e aikuiset, 2e lapset. Pääsymaksu ei koske kilpailijoita, tuomareita eikä valmentajia.

RUOKAILUT

Tampereen kilpailujen ruokailut ovat tilattavissa 12.4 asti ilmarin lomakkeella. Toivomme että tilaukset tehdään seuroittain tarvittaessa ruokailun voi varata myös yksityishenkilönä. Lounas tarjotaan klo 11.00-14.00 Huomioithan tämän tilauksen tehdessäsi. TILAUSLOMAKE TÄSSÄ.

HALLI

Kilpailu järjestetään Ikurin liikuntahallissa, käynti halliin A-ovesta. Kilpailualue on ovesta sisääntultaessa oikealla perällä viimeinen sali. Muissa halleissa kuin kilpailuhallissa oleskelu on ehdottomasti kielletty, myös kilpailuhallin muille telineille meno on kielletty. Samaan aikaan viereisessä salissa käydään TeamGym kilpailut.

KAHVILA

Kisapaikalla sinua palvelee trampoliinivoimisteluväen pitämä kahvila. Kahvilassa on tarjoilla pientä purtavaa ja juotavaa. Varaathan mukaasi käteistä kahviota varten.

YHTEYSHENKILÖ

Kilpailujen yhteyshenkilönä toimii Henna-Riina Nurmi, henna.nurmi@starjump.fi, 040-7277496