Kirjaudu

Tampereen työväen naisvoimistelijat ja Suomen voimisteluliiton Sydän-Suomen alue järjestävät joukkuevoimistelun välinesarjojen aluekilpailut 12.11.2016 Hervannan vapaa-aikakeskuksella (Lindforssinkatu 5, 33720 Tampere)

Sarjat

8–10-vuotiaiden sarja
10–12-vuotiaiden sarja
12–14-vuotiaiden kilpasarja
14–16-vuotiaiden kilpasarja
16–20-vuotiaiden kilpasarja
 yli 18-vuotiaiden kilpasarja
12–14-vuotiaiden SM-sarja
14–16-vuotiaiden SM-sarja
 yli 16-vuotiaiden SM-sarja

HUOM! SM-sarjat ovat aluemestaruuskilpailut myös Pohjanmaan, Pohjois-Suomen ja Savo-Karjalan seuroille, mikäli ko. alueiden seurat näin valitsevat (seurat voivat valita aluemestaruuskilpailun joko Sydän-Suomen, Etelä-Suomen tai Länsi-Suomen kilpailuista)

Huomioitavaa: Jos osallistujia yli 16-v. kilpasarjoihin on 7 tai vähemmän, sarjat yhdistetään. Mikäli toisessa sarjassa on 2 tai vähemmän osallistujia, sarjat yhdistetään, vaikka toisessa olisi enemmän osallistujia.

Säännöt Kilpailuissa noudatetaan voimassa olevia joukkuevoimistelun sääntöjä.http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Joukkuevoimistelu/Kilpailu/Säännöt
Kilpailualue 13m x 13m vaalea joukkuevoimistelumatto
Vakuutukset

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Osallistujilla tulee olla lisenssiin kuuluva vakuutus tai oma urheilutapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen tehdään kisapalvelussa (www.voimistelu.kisapalvelu.fi) 26.9.-23.10.2016. Tee ilmoittautuminen kohdasta Lajit, valitse sieltä joukkuevoimistelu ja oikea sarja. Ilmoittautumiseen tarvitset tunnukset. Voimistelijoilla tulee olla lisenssit ilmoittautumista tehdessä. Lisenssiä ostettaessa saattaa kestää jopa viisi pankkipäivää, kunnes lisenssitiedot päivittyvät Kisapalveluun. Tarkasta kuhunkin sarjaan kuuluva lisenssi Voimisteluliiton sivuilta. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei oteta vastaan.
Tuomarivelvoite

2–3 joukkuetta = 1 tuomari
4–6 joukkuetta = 2 tuomaria
7 tai enemmän joukkueita = 3 tuomaria.


Tuomarisakko on 250 euroa / puuttuva tuomari. Mahdollinen tuomarisakko laskutetaan seuroilta jälkikäteen.

Tuomarit ilmoitetaan seurakohtaisesti  14.10.2016 mennessä osoitteeseen aluetuomarit@gmail.com. Ilmoita samalla tuomarin yhteystiedot (s-posti ja puhelinnumero), tuomariluokka ja mahdolliset esteellisyydet.

Osallistumismaksu 140 euroa / joukkue. Laskutuksessa ongelmia tällä hetkellä. Pyrimme lähettämään laskut osallistumismaksuista mahdollisimman pian. 
Ruokailu Ks. Ruokailu-välilehdeltä.
Musiikki Musiikki tulee toimittaa cd-levyllä kilpailupaikan musiikkipisteeseen.
Kilpailuinfo Kaikki kilpailuja koskeva informaatio päivittyy Kisapalveluun.
Lisätietoa

kilpailut.ttnv@gmail.com tai puhelimitse numeroista: Toimisto 044 777 0508, JV-puhelin 044 777 05 04

Toimisto avoinna ma-to 11-15.
JV-puhelimeen vastataan arkisin klo 16 eteenpäin. Viestillä voi jättää soittopyynnön, niin soitamme takaisin mahdollisimman pian.

TERVETULOA TAMPEREELLE!