Kirjaudu

 

KILPAILUKUTSU                                                            

 

Turun Naisvoimistelijat kutsuu teidät rytmisen voimistelun luokkakilpailuun Turkuun.

 

Aika:                                   26.-27.11.2016

Paikka:                                Nunnavuoren palloiluhalli, Piiparinpolku 22, 20360 Turku

 

Luokkakilpailun kilpailusarjat:

Luokka I                              valmis vapaaohjelma HUOM! Uusi ohjelma (syksy 2016)

Luokka III                            2-ottelu (valmis tai oma vapaaohjelma, jossa pakolliset osat + 1 vapaavalintainen väline)

Luokka V                            4-ottelu (oma vapaaohjelma, jossa pakolliset osat + 3 vapaavalintaista välinettä)

JM-luokka                           5-ottelu (oma vapaaohjelma + 4 vapaavalintaista välinettä)

M-luokka                             5-ottelu (oma vapaaohjelma + 4 vapaavalintaista välinettä)

 

Luokkakilpailujen ohjeet löydät Suomen Voimisteluliiton nettisivuilta linkistä:

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit

(Huom! Järjestäjä varaa oikeuden aloittaa kilpailu jo 25.11.)

ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSUT:

 

Ilmoittautuminen alkaa ma 26.9.2016 klo 12.00 ja päättyy 26.10.2016.

 

Kirjallinen ilmoittautuminen tulee tehdä 26.10.2016 mennessä Kisapalvelu-järjestelmän kautta seuroittain. Ilmoittautumaan pääsee sivun ylälaidan LAJIT-valikon kautta. Jälki-ilmoittautuminen: 27.10.-31.10.2016 aikana ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu. Jälki-ilmoittautuneet otetaan vastaan vain jos kilpailuaikataulun puitteissa on tilaa. 31.10.2016 jälkeen ilmoittautuminen ei ole mahdollista. Huom! 27.10. kello 13.30 jälkeen tulleita jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Kilpailu on täynnä. 

 

Ilmoittautumismaksut: 30€/voimistelija Ilmoittautumismaksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä järjestävän seuran tilille:

Turun Naisvoimistelijat  FI14 4309 0010 4150 65

 

Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Jälki-ilmoittautuneita (27.10. tai sen jälkeen ilmoittautuneita) voidaan ottaa mukaan aikataulun mahdollisesti salliessa. Suomen Voimisteluliiton päätöksen mukaisesti jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu.

 

TUOMARIT

Tuomarit tulee ilmoittaa syksyllä 2015 voimaan tulleen tuomarisäännön mukaisesti:

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t

 

Tuomarit ilmoitetaan samalla aikataululla kuin voimistelijat, viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä järjestäjän sähköpostiin anneli.viitakangas @ pp1.inet.fi (huom, poista välit).

 

Tuomareiden ja varjotuomareiden ilmoittautumiskaavake löytyy liiton nettisivuilta

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit

 

Ilmoittautumiseen on kirjattava huolellisesti tuomarin yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti), tuomarikortin taso sekä kaikki muut ilmoittautumisessa pyydetyt tiedot. Mikäli aikataulusyistä tuomareita vaihdetaan ilmoittautumisen päätyttyä, on vaihdoista ilmoitettava kilpailujärjestäjälle 3 vrk sisällä lopullisen kilpailuaikataulun julkistamisesta. Myös varjotuomarit ilmoitetaan samalla kaavakkeella kuin tuomarit. Tuomarien erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

HUOM! Tuomarisäännön mukaisesti kilpailutoimintaa aloittavan seuran tulee ilmoittaa lajipäällikölle, milloin se osallistuu ensimmäisen kerran I-luokan kilpailuun, ikäkausikilpailuun tai välinekilpailuihin ja hakea vapautusta tuomarisakosta ennen kilpailua.

Poikkeusluvat:

Poikkeusluvat tulee hakea ilmoittautumisen yhteydessä rytmisen voimistelun asiantuntijaryhmältä 4 viikkoa ennen kilpailua, viim. 31.10.2016 (emma.kurki@voimistelu.fi)

 

MUSIIKKI

 

Omien ohjelmien musiikit: Musiikit (CD-R audio – muotoiset levyt) tulee toimittaa järjestäjälle viimeistään 1,5 tuntia ennen oman ryhmän alkua. Jokaisella voimistelijalla tulee olla omat levyt (useampi voimistelija ei voi käyttää samaa levyä) ja jokaisella CD:llä saa olla vain yksi musiikki. Levyjen tulee olla hyväkuntoisia ja voimistelija on vastuussa levyjen kunnosta. Levystä on käytävä ilmi voimistelijan nimi, seura, väline/vapaa, luokka ja suoritusnumero.

 

Mikäli musiikkeja ei toimiteta kilpailuohjeiden mukaisesti, kilpailukutsussa pyydetyssä muodossa tai CD – levy ei toimi, ei voimistelija voi suorittaa ohjelmaa.Pyydämme voimistelijoita ja valmentajia ystävällisestä tarkistamaan CD-levyjen kunnon ennen niiden tuomista järjestäjälle.

 

HUOM! Luokkakilpailuissa valmiiden ohjelmien musiikkien tuomisesta kilpailuun huolehtii kilpailun järjestäjä.

 

D-KAAVAKKEET

Välineohjelmien D-kaavakkeet (yksilöt 6 kopiota/ohjelma) tulee tuoda kilpailupaikalle infopisteeseen/tuomaripalaveriin molempina päivinä seuraavasti:

1) Kilpailun ensimmäisen luokan D-kaavakkeet viimeistään 1,5 tuntia ennen luokan alkua

2) Muiden luokkien D-kaavakkeet viimeistään tuomaripalaveriin. Palaverin aika tarkennetaan aikataulun valmistumisen yhteydessä.Sunnuntain D-kaavakkeet on mahdollista ja toivottavaa tuoda jo lauantaina!

Asiantuntijaryhmän päätöksen mukaisesti, D-kaavakkeita ei oteta vastaan myöhässä. Mikäli kaavakkeita ei toimiteta ajoissa, saa voimistelija esittää ohjelmansa, mutta ohjelmasta arvostellaan vain suorituksen osa-alue (E).

 

D-kaavakkeet voi lähettää pdf-tiedostona, sähköpostin liitteenä, viimeistään keskiviikkona 23.11. osoitteeseen noora.palmroos@tnv.fi. Kaikki sähköpostilla saapuneet kaavakkeet kuitataan vastaanotetuiksi. 

 

LISENSSIT

Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi ilmoittautua, eikä kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta.

 

Huom! Syksyllä 2016 uusitussa lisenssijärjestelmässä kaikilla tuomareilla ja valmentajilla on oltava lisenssi.

 

TIEDUSTELUT

Noora Palmroos, noora.palmroos@tnv.fi, 0449823551

 

AIKATAULU

Aikataulu julkaistaan Kisapalvelussa ja lähetetään seurojen yhteyshenkilöille (Kisapalveluun ilmoitetut tiedot) ilmoittautumisajan päätyttyä, viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailua.Kisapaikalla on kahvio.
Lämpimästi tervetuloa!
www.tnv.fi