Kirjaudu

Kolmen lajin kilpailut 2016

 

Järjestetään 30.10.2016 Tampereella, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Kilpailuissa ovat mukana Joukkuevoimistelu, Kilpa-aerobic ja Rytminen voimistelu.

 

Joukkuevoimistelun sarjat:
8-10-vuotiaat vapaavalintainen väline (naru/vanne/pallo/keilat/nauha) (10) 
10-12-vuotiaat, naru (20)
12-14 K, naru/pallo/vanne (20)


Kilpa-aerobicin sarjat:
2-luokka ohjelmasarja 
3-luokka (ND ja 3lk), MP, TR ja GR
4-luokka (AG 1 ja 4lk), IW, TR, GR
5-luokka (AG 2 ja 5lk), IW, TR, GR
AeroDance 12-17v.
AeroDance yli 18v.
Kilpa-aerobic yht. (35)

 

Rytmisen Voimistelun sarjat:

Yksilöt
8 – 10v., 2006 – 2008 syntyneet (20)
2 – ottelu (naru + vapaavalintainen väline)

Joukkueet
Pre-nuorten joukkueet, 2003 – 2006 syntyneet, nauha (8)
Nuorten joukkueet, 2004 - 2001 syntyneet, keilat (8)

Naiset, 2001- syntyneet, vanne

Rytmisen Voimistelun Ikäkausikilpailujen kilpailuohjeet löytyvät täältä http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit


Lajeihin ja sarjoihin/luokkiin otetaan maksimissaan sarjan jälkeen suluissa mainittu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli toisiin sarjoihin on vähemmän ilmoittautuneita, voidaan toisen sarjan/lajin/luokan osallistujia ottaa enemmän kuin on ilmoitettu.


ILMOITTAUTUMINEN on auki Kisapalvelussa 5.9..-2.10.  Tee ilmoittautuminen kohdasta Lajit, valitse sieltä oma laji ja sarja. Ilmoittautumiseen tarvitset tunnukset. Voimistelijoille tulee olla lisenssit ilmoittautumista tehdessä.


Kilpa-aerobicin osalta maksimimäärä on yhteensä 35 suoritusta ja Kilpa-aerobicin sarjat yhdistetään siten, että Kilpasarjat ja SM-sarjat ovat samoissa luokissa, pakollisia liikkeitä ei tarvitse ohjelmissa olla (saa olla, mutta ei vähennyksiä niistä tule).   


Kilpailualustoina toimivat Rytmisen Voimistelun / Joukkuevoimistelun vaalea matto 13 x 13 sekä vieressä Kilpa-aerobicille parkettilattia.


Viralliset harjoitukset tulevat olemaan kaikille lajeille "puutteelliset" johtuen päivän aikataulusta (Kolme lajia samassa tapahtumassa). Harjoituksista tiedotamme tarkemmin infokirjeessä.              


TUOMARIT: Jokaisen osallistuvan seuran on ilmoitettava vähintään 1-3 tuomaria / laji. Sydän-Suomen alueella ei ole asettaa kilpailuun tuomareita, joten toivomme osallistuvien seurojen ottavan osaa tuomaripaneeleiden muodostamiseen. Tuomarisakkomaksu (lajeittain määrätty) tulee maksaa, mikäli tuomaria ei ym. velvoitteen mukaisesti ilmoiteta. Osallistuvat seurat vastaavat tuomarien matkakuluista, Voimisteluliitto tarjoaa tuomareille lounaan ja pientä purtavaa päivän aikana.


Tuomarien ilmoittautuminen 7.10. mennessä sähköpostilla aluetuomarit@gmail.com
 

Joukkuevoimistelussa seurojen tulee ilmoittaa kilpailuihin käytettävissä olevia tuomareita vähintään 1-3 seuraa kohti riippuen joukkueiden määrästä seuraavan ohjeistuksen mukaan:
1-2 joukkuetta väh. 1 tuomari
3-5 joukkuetta väh. 2 tuomaria
6 tai enemmän väh. 3 tuomaria     

HUOM! tarkennus Joukkuevoimistelun tuomarien ilmoittamiseen:

~~Yksi tuomari voi yhdessä kilpailussa täyttää vain yhden seuran (tai virallisen seurayhtymän, jolla on kilpailussa yhteisiä joukkueita) tuomarivelvoitetta. Jos seuran/seurayhtymän tuomarivelvoite on kolme tuomaria, tulee näistä vähintään yhden olla YT-kelpoinen (eli 1/3, 2/6 jne. yt-kelpoista tuomaria). Seuran/seurayhtymän ilmoittamien tuomareiden tulee voida tuomaroida niissä sarjoissa, joihin ko. seura on ilmoittanut joukkueita (esim. jos on joukkueita SM-sarjoissa, tulee ilmoittaa myös tuomareita ko. sarjoihin – ei ainoastaan lasten-/kilpasarjoihin).

Tuomaristoja/paneeleja koostettaessa tulee ottaa huomioon tuomareiden seurasidonnaisuudet. Tässä yhteydessä yhden tuomarin voidaan katsoa olevan samanaikaisesti sidonnainen useampaan kuin yhteen seuraan.


Rytmisen voimistelun tuomarit tulee ilmoittaa Tuomari- ja arvisäännön syksy 2015 mukaisesti http://www.voimistelu.fi/fi/Voimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t


OSALLISTUMISMAKSU:

25 € / yksilö ja 80 € / 3 hlön joukkue, 100€ / yli 3 hlön joukkue. Osallistumismaksut tulee maksaa erikseen lähetettävällä laskulla eräpäivään mennessä. Osallistumismaksuja ei palauteta takaisin. Kaikilla kilpailijoilla tulee olla Voimisteluliiton kilpailulisenssi sekä voimassa oleva vakuutus.


MUUTA HUOMIOITAVAA:

Ilmoittautumisajan päätyttyä aikataulu lähetetään seurojen ilmoittamille yhteyshenkilöille. Rytmisen Voimistelun arviointikaavakkeet tulee tuoda valmiiksi kopioituna kilpailupaikalle (infokirjeessä ilmoitetaan tarvittava määrä).


RUOKAILU KILPAILUPAIKALLA

Kilpailupaikalla järjestetään ruokailumahdollisuus. Ruokailu järjestetään klo 11:00-15:00 ravintola Arlandassa pääaulassa. Ruokailutilaukset tulee toimittaa 20.10. mennessä. Ruokana on kanapasta, raaste, leipä, levite ja jäävesi, hinta 8,50€/hlö. Erityisruokavalioista tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Laskutusosoite tulee näkyä tilauksessa. Tilaukset katariina.laanikari@finnresta.fi ostetut ruokaliput voi noutaa ravintolasta.

Kahvio auki koko tapahtuman ajan.


Tiedustelut tiina.koljander(at)voimistelu.fi tai puh: 0400 566 658


TERVETULOA LAJIEN YHTEISEEN KILPAILUTAPAHTUMAAN TAMPEREELLE!