Kirjaudu

 

 KILPAILUKUTSU

 

Sport Club Vantaa ja Voimisteluliitto toivottavat joukkueet tervetulleiksi Korson Lumoon,
Joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden SM-välinekilpailuihin ja 12-14-vuotiaiden kilpasarjan välinemestaruuskilpailuihin sekä Suomen Cup III ja Junior Cup III kilpailuihin.
Suomen Cup ja Junior Cup III yhteydessä järjestetään myös valintakilpailu World Cup I ja Challenge Cup I kilpailuihin Tarttoon.


Ajankohta: 26.-27.11.2016
Paikka: Lumon monitoimikeskus, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa
Kilpailusarjat:

  • 12-14-vuotiaat SM-sarja - vanne
  • 12-14- vuotiaiden kilpasarja - naru, pallo tai vanne
  • Suomen Cup III
  • Junior Cup III

Ilmoittautuminen tapahtuu 27.9.-23.10.2016 seuroittain Kisapalvelun sivun ylälaidan LAJIT-valikon kautta.
Joukkueiden osallistumismaksu SM-sarjoihin 140€ ja kilpasarjoihin sekä Suomen Cup/Junior Cup 140€. Laskutus tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen erillislaskutuksena.

 

Jälki-ilmoittautumisen, 24.10-12.11, yhteydessä osallistumismaksut ovat kaksinkertaiset 280€. Osallistumisen voi perua varsinaisen ilmoittautumisajan aikana ilman lisäkuluja. Jos osallistuminen perutaan välillä 24.10-12.11.palautetaan osallistumismaksu -15 € toimistomaksu. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista ei osallistumismaksua palauteta ja koko osallistumismaksu tulee maksaa.

Säännöt:
Kilpailuissa noudatetaan Suomen Voimisteluliiton voimassa olevia kilpailu- ja kurinpitosääntöjä.
http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Joukkuevoimistelu/Kilpailu/Säännöt


Kilpailualue: 13 m x 13 m vaalea joukkuevoimistelumatto
Kilpailijoilla tulee olla voimassaoleva lisenssi. Kilpailijoita ei vakuuteta järjestäjän toimesta.


Seurojen tulee ilmoittaa kilpailuihin tuomareita seuraavasti:
2-3 joukkuetta: 1 tuomari
4-6 joukkuetta: 2 tuomaria
7 tai enemmän joukkueita: 3 tuomaria
Sakko puuttuvasta tuomarista on 250€/tuomari. Tuomarin tulee ilmoittaa Seura-kenttään seura/tuomari, jossa toimii. Jos edustat kilpailuissa toista seuraa kuin omaa seuraasi, merkitse se alempaan Seura-kenttään, jotta tuomarivelvoitteen toteutuminen voidaan kohdentaa oikeaan seuraan. Sakon laskuttaa Voimisteluliitto.
 

Tuomareiden ilmoittautuminen:
https://my.surveypal.com/JV-tuomareiden-ilmoittautuminen-syksyn-2016-liiton-kilpailuihin

Muistutuksena kaikille tämän lisenssikauden uudistuksista käyttöön otetut valmentaja- ja tuomarilisenssit. Alkaneella lisenssikaudella tulee kaikilla kilpailuihin osallistuvilla tuomareilla olla tuomarilisenssi ja valmentajilla valmentajalisenssi. Yhden lisenssin hinta on 5 euroa ja lisenssi ostetaan Nepton Jäsentieto -sivujen kautta.

Jos henkilö toimii kilpailuissa sekä valmentajana että tuomarina, tulee olla molemmat lisenssit.

Jos henkilö toimii samassa roolissa (valmentaja tai tuomari) useammassa seurassa, tulee lisenssi ostaa kaikkien seurojen kautta (Vain ensimmäinen lisenssi maksaa 5 euroa, seuraavien lisenssien hinta samalle henkilölle samaan rooliin on 0 euroa).

Lisensseissä lisätietoja ja apua saa:

http://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset

tai

lisenssit@voimistelu.fi

 

Ruokailu kisapaikalla:

Kilpailupaikalla järjestetään joukkueille ruokailumahdollisuus seisovasta pöydästä. Tarjolla monipuoliset vaihtoehdot. Lisätietoja ja ohjeet ruokailun varaamiseen ylävalikosta kohta KILPAILIJOILLE. Tilauslomake avoinna 13.11 saakka.
Ruokailijamäärä vahvistetaan catering yritykselle heti lomakkeiden sulkemisen jälkeen. Tämän jälkeen tehdyt mahdolliset peruutukset laskutetaan varauksen mukaisesti täysimääräisenä.

 

Musiikki:

Musiikki lähetetään osoitteeseen kilpailut@scvantaa.fi 13.11.2016 mennessä. Viestin otsikoksi: Musiikki SM-kilpailut, Musiikki Kilpasarja,  Musiikki Suomen Cup tai Musiikki Junior Cup. Tiedosto tulee nimetä joukkueen nimi_seuran nimi_mahdollinen sarja/ väline/ muu lisätieto. Ilmoitathan myös ohjelman keston.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1788551078067709/?ti=cl


Tarkempi harjoitus- ja kilpailuaikataulu sekä lisäinformaatiota kilpailusta päivitetään kisapalvelun sivuille osioon kilpailijat sekä seuran kotisivuille.


Tiedustelut: SC Vantaan toimisto: kilpailut@scvantaa.fi tai Jonna Örnberg, p. 040 517 1381 (ma-pe, klo 10-16)


Lämpimästi tervetuloa Vantaalle!