Kirjaudu

Infoa osallistujille

Tapahtumapaikka
Nurmo Halli Länsitie 30 60550 Nurmo

Pysäköinti
Linja-autot pysäköivät Nurmon lukion pihalle osoitteeseen Toukotie 3 60550 Nurmo, joka sijaitsee vähän matkan päässä Nurmo Hallilta, Nurmohallin pihassa on henkilöautoille tilaa.

Kisatoimisto ja ilmoittautuminen
Tapahtumapaikalle saavuttua tulee jokaisen ryhmän yhteyshenkilön ilmoittautua kisatoimistossa, jossa tarkistetaan maksetut kilpailu- ja ruokailumaksut. Ota mukaan kuitti maksetuista kilpailu- ja ruokailumaksuista. Yhteyshenkilö saa infosta mukaan joukkuekuoren, joka sisältää kilpailijarannekkeet, ruokaliput sekä tarpeellista infoa. Kilpailijarannekkeella pääsee kulkemaan pukuhuoneisiin ja erilliseen kilpailijakatsomoon. Pääkatsomon paikat on varattu ensisijaisesti pääsylipun maksaneille! Kisainfo aukeaa lauantaina klo 8.30. Kisainfo sijaitsee aulassa, ulko-ovista sisään tullessa vasemmalla.

Lisenssit ja vakuutukset
Jokaisella osallistujalla tulee olla Voimisteluliiton voimassaoleva asema tai kilpailulisenssi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Lisätietoja lisensseistä ja vakuutuksista Suomen Voimisteluliiton nettisivuilta. Mikäli lisenssi maksetaan 2 viikkoa tai alle ennen tapahtumaa, tulee lisenssin maksukuitti esittää ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistumismaksu
Ryhmille lähetetään lasku osallistumisesta rekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Välitättehän laskun tarvittaessa eteenpäin asianomaiselle. Mikäli laskussa on epäselvyyttä, ottakaa yhteyttä sirpa.svo@gmail.com

Ruokailu
Tapahtumaa varten on järjestetty ruokailu kisapaikalla. Ruokatilaukset on pitänyt suorittaa etukäteen. Ennakkoon tilatut ja maksetut ruokaliput saatte ilmoittautumisen yhteydessä. Ruoka on tarjolla klo:11.00-14.00 välisenä aikana. Lisäksi tapahtumapaikalta löytyy kahvio, josta voi ostaa pientä suolaista ja makeaa.

Paikalla mukana myös AVON, MAGNETIX-Korut ja FITLINE. Varatkaa käteistä rahaa mukaan

Musiikit
Kilpailuohjelmien musiikit tulee toimittaa musiikinsoittajille vähintään 30min ennen omaa harjoitusvuoroa. Kanteen ja levyyn tulee olla selkeästi merkittynä ryhmän nimi, seura, sarja. Lisäksi levyn kanteen tulee merkitä selkeästi mikäli ryhmä tulee vasta musiikilla sisään esiintymisalueelle. Yhdellä levyllä saa olla vain yksi  musiikki! Varaathan mukaan myös varalevyn. Musiikit voi oman sarjan tai palkintojenjaon jälkeen noutaa tapahtumatoimistosta. Parhaiten säästytään ongelmilta kun musiikit on taltioitu CD-R levyille. Testaathan myös musiikkisi toimivuuden kotisalilla ennen kilpailuihin tuloa.

Kilpailualue
Kilpailualueena on vaalea voimistelumatto koko 13m x 13m.

Harjoitusaikataulu ja Kisasuoritusjärjestys löytyy sivulta svo@nic.fi

Harjoitukset
Harjoitusaikatauluja löydät teipattuina kilpailupaikalta tai kilpailukansliasta.

Lämmittely
.Lämmittelytilaa on rajoitetusti, joten lämmittelytilassa saa olla vain lämmittelevät urheilijat ja heidän valmentajat!

Palautteet
Kirjalliset palautteet ovat noudettavissa kilpailuiden päättymisen jälkeen kisatoimistosta.

Videointi ja valokuvaus
Esitysten videokuvaaminen on kiellettyä. Kilpailun videoi Visioframe. Tapahtumavideota voi tilata paikan päältä palauttamalla tilauslomake aulassa lipunmyynnin yhteydessä olevaan tilauslaatikkoon tai jälkikäteen.

Ensiapu
Osallistujilla / valmentajilla tulee olla mukana omat ensiaputarvikkeet. Lisäksi tapahtumapaikalla on kilpailujen aikana ensiapupiste jossa hoidetaan tapahtuman aikana syntyneitä vammoja.

Lipunmyynti
Tapahtuman lipunmyynti alkaa tuntia ennen tapahtuman alkua Urheilutalon aulassa sijaitsevassa lipunmyyntipisteessä. Lippuja ei voi varata etukäteen. Lippuja voi ostaa ainoastaan käteisellä. Lippujen hinnat: Lippujen hinnat: Aikuiset 10,00€, lapset alle 12v. 5,00€, alle kouluikäiset ilmaiseksi.

Pukuhuoneet ja siisteys
Jokaiselle joukkueelle on merkitty pukuhuone kilpailupaikalta. Pukuhuonejako löytyy tapahtumatoimiston välittömästä läheisyydestä ilmoitustaululta. Pukuhuoneet   ovat merkitty seuroittain oviin. Toivomme, että jokainen seura pitää pukuhuoneet siisteinä. Järjestävä seura ottaa talteen löytötavarat.  Pyydämme, että suihkutatte hiuslakkaa ulkotiloissa ja myös hiuskimalteet ym. ulkotiloissa.

Voimistelijakatsomo
Voimistelijoille tarkoitettu katsomo on pääkatsomosta katsottuna esiintymisalueen vasemmalla puolella. Sisäänkäynti katsomoon on aulan kautta. Huomioittehan muut voimistelijat katsomossa ja jätätte isommat kassit pukuhuoneisiin, jotta kaikki halukkaat mahtuvat seuraamaan kilpailua.

Palkintojen jako  Sarjoista palkitaan 3. parasta aakkosjärjestyksessä kilpailuiden lopuksi.

Kilpailukutsu

Tervetuloa kisaamaan Seinäjoelle/Nurmoon!

Seinäjoen Voimistelijat järjestää Komia Cup -kilpailun toista kertaa 7.5.2016. Paikkana toimii Nurmon liikuntahalli, Länsitie 30, 60550 Seinäjoki.

Kilpailu alkaa klo 12.00 ja arvioitu päättymisaika noin klo 17.00 (sisältäen tauon 50 min).

Kilpailualue
Kilpailualueena on 13 m x 13 m vaalea joukkuevoimistelumatto.

Sarjat
Joukkuevoimistelun Kilpasarjat 10-12 v, Kilpasarja 12-14 v. Kilpailuissa noudatamme Voimisteluliiton voimassa olevia sääntöjä. http://www.voimistelu.fi/voimistelutoiminta/lajit/joukkuevoimistelu/kilpailutoiminta/saannot/

Joukkueita mahtuu mukaan yhteensä 35-40 kpl.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 17.3.2016 ja päättyy 17.4.2016. Ilmoittautuminen tapahtuu Kisapalvelu -sivuston kautta www.voimistelu.kisaplavelu.fi. Kisapalvelu -sivustolta löydät ohjeita ilmoittutumiseen. Kisaan otetaan mukaan joukkueet ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisenssien täytyy olla maksettuna 5 arkipäivää ennen ilmoittautumista. Mikäli lisenssi on maksettu niin myöhään, ettei lisenssi näy Kisapalvelussa ennen ilmoittautumisajan umpeutumista, ota yhteys järjestävään seuraan. Huomioithan, että järjestävä seura saattaa periä jälki-ilmoittautumisesta ylimääräisen maksun.

Mikäli lisenssi on ostettu ajallaan, mutta se ei ole kohdentunut järjestelmään (esim. väärä tilinumero, viite tai summa), ota yhteys Voimisteluliittoon (elina.ylonen@voimistelu.fi). Lisenssin muutostyöstä laskutetaan 15,50 €.

Maksut
Osallistumismaksu 110 € / joukkue.

Osallistumismaksuista tulee lasku Kisapalvelun kautta.

Osanoton varmistus

Osanoton varmistus suoritetaan kilpailupaikalla kisainfossa.

Kilpailuluvat ja vakuutukset
Kilpailijoilla tulee olla voimassa oleva Voimisteluliiton kilpailulisenssi. Lisa╠łtietoja joukkuevoimistelulisensseista╠ł: http://www.voimistelu.fi/voimistelutoiminta/lajit/kilpailulisenssit-ja-asema-lisen/. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta.

Tuomarivelvoite

Osallistuvat seurat ovat velvollisia hankkimaan kisoihin tuomareita seuraavasti:

Kilpailevia joukkueita 1-2, nimetään vähintään yksi tuomari

Kilpailevia joukkueita 3-4, nimetään vähintään kaksi tuomaria

Kilpailevia joukkueita yli 5, nimetään vähintään kolme tuomaria

Tuomarit ilmoitetaan sähköpostiin joka on sirpa.svo@gmail.com. Tuomarisakko on 100€/puuttuva tuomari. Tuomareiden mahdolliset esteellisyydet tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Kisainfo

Kilpailujen harjoitus- ja suoritusjärjestykset sekä muu informaatio päivitetään Seinäjoen Voimistelijoiden internet-sivuille www.svo.fi sekä Kisapalvelu -sivustolle.

Ruokailu

Ruokailut varataan erikseen Seinäjoen Voimistelijoiden nettisivuilta löytyvällä lomakkeella. Ruokailun hinta on 8,50€/hlö. Ruokana on kinkkukiusaus ja porkkanaraaste persikkakuutioilla.

Tiedustelut

Lisätiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse.

Yleiset asiat: Sirpa Salovaara sirpa.svo@gmail.com p. 045-1319719

Tuomariasiat: Henni Takala, henni.e.takala@student.jyu.fi, p. 040-7039886

Ruokailuasiat: Seinäjoen Voimistelijat, svo@nic.fi, p. 06-4141231