Kirjaudu

KUTSU LASTEN HOPEAHARPPAUS-STARATAPAHTUMAAN 3.4.2016

Hopeaharppaus on lasten Stara-tapahtuma, johon jokainen voimistelijanalku on tervetullut näyttämään taitojaan.

Aika ja paikka: Sunnuntaina 3.4.2016 Vaajakosken liikuntahalli
Osoite: Urheilutie 36 C, 40800 Vaajakoski
Lajit:  Joukkuevoimistelu
Kilpa-aerobic
Rytminen voimistelu
Tanssi- ja esitysohjelmat
TeamGym / vapaaohjelma
Ilmoittautuminen: 3.2.-6.3.2016 Kisapalvelun kautta. Valitse Hopeaharppaus-kilpailusivun ylävalikoista "Lajit" ja sieltä Stara-tapahtuma ja valitse oikea laji. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei hyväksytä. Ilmoita lisätiedoissa lisäksi, mitä arviointilomaketta toivotte käytettävän (lajitaito, perusvoimistelu ja / tai sommittelu ja esittäminen).
Arvivelvoite: Kilpailutapahtumaan osallistuvan seuran tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä vähintään yksi arvi. Arvit ilmoitetaan 6.3. mennessä osoitteeseen kilpailut(at)jnv.fi.
Osallistumismaksu: 12 € / yksilö/ ohjelma
25 € / 2-4 voimistelijaa
60 € / 5-8 voimistelijaa
90 € / 9 tai enemmän voimistelijaa
Vakuutukset: Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva Stara-lisenssi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.
Musiikin toimittaminen:

Musiikki tulee toimittaa sähköisesti JNV:n nettisivujen kautta 6.3.2016 mennessä!

Ruokailu: Tiedot ruokailusta päivittyvät helmikuun aikana Hopeaharppauksen nettisivuille ja Kisapalveluun.
Huomioitavaa:  Iltapäivällä järjestetään lisäksi joukkuevoimistelun maajoukkuekatsastus. Hopeaharppauksen osallistujat voivat jäädä seuraamaan maajoukkuekatsastusta kisakatsomoon edulliseen hintaan. Mikäli Hopeaharppaukseen osallistuu paljon voimistelijoita, voi Hopeharppaus jatkua vielä osittain lomittain maajoukkuekatsastuksen kanssa. Pääasiassa lasten tapahtuma pyritään pitämään kuitenkin aamu- ja alkuiltapäivästä. Mikäli osallistujia tulee odotettua enemmän, voidaan yksilöiden useampia suorituksia rajoittaa. Näistä asioista keskustellaan aina tapauskohtaisesti. 
Pääsyliput Hopeaharppaukseen:  Aikuiset 5 € Lapset alle 12v. 3 € (sylivauvat ilmaiseksi)
Lisätietoa: Kaikki Hopeaharppaukseen liittyvät tiedot päivitetään näille sivuille ja Kisapalveluun kevään mittaan. Voit ottaa myös yhteyttä JNV:n toimistoon: 044 020 6669, kilpailut@jnv.fi www.jnv.fi

Tervetuloa mukaan iloiseen tapahtumaan!