Kirjaudu

KILPAILUKUTSU

 

Voimisteluliiton Pohjois-Suomen, Pohjanmaan ja Savo-Karjalan joukkuevoimistelun välinesarjojen aluekilpailut

 

Aika: Lauantai 31.10.2015

 

Paikka: Vapaa-aikakeskus Jatuli, Jokelantie 20, Haukipudas

 

Sarjat:

  • 10–12 –vuotiaat (pallo)

  • 12–14 –vuotiaat kilpasarja (naru, pallo, vanne)

  • 12–14 –vuotiaat mestaruussarja (vanne)

  • 14–16 –vuotiaat kilpasarja (vapaavalintainen väline)

  • 14–16 –vuotiaat mestaruussarja (keilat)

  • yli 16 – vuotiaat kilpasarja (vapaavalintainen väline)

  • yli 16 – vuotiaat mestaruussarja (vapaavalintainen väline)

 

Kilpailualue: Vaalea voimistelumatto 13 m x 13 m

 

Säännöt: Voimisteluliiton voimassa olevat säännöt http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Joukkuevoimistelu/Kilpailu/Säännöt

 

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset 4.10.2015 mennessä Kisapalvelussa http://voimistelu.kisapalvelu.fi/ktu_jv_aluem201510. Tee ilmoittautuminen kohdasta Lajit, valitse sieltä joukkuevoimistelu ja oikea sarja. Ilmoittautumiseen tarvitset tunnukset. Voimistelijoille tulee olla lisenssit ilmoittautumista tehdessä.

 

Maksut: Osallistumismaksut 120 €/joukkue maksetaan erikseen lähetettävällä laskulla eräpäivään mennessä.

 

Osanoton varmistus: Osanoton varmistus suoritetaan kilpailupaikalla. Varmistuksessa tulee esittää kuitti maksusuorituksesta.

 

Kilpailuluvat ja vakuutukset: Kilpailijoilla tulee olla voimassa oleva Voimisteluliiton kilpailulisenssi. Lisätietoja joukkuevoimistelulisensseistä:           http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Lajien-yhteiset-asiat/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset

 

Tuomarivelvoite: Osallistuvat seurat ovat velvollisia hankkimaan kisoihin tuomareita seuraavasti:

  • Kilpailevia ryhmiä 2-3, nimeävät vähintään yhden tuomarin

  • Kilpailevia ryhmiä 4-6, nimeävät vähintään kaksi tuomaria

  • Kilpailevia ryhmiä yli 7, nimeävät vähintään kolme tuomaria

HUOM! Yksi tuomari voi yhdessä kilpailussa täyttää vain yhden seuran (tai virallisen seurayhtymän, jolla on kilpailussa yhteisiä joukkueita) tuomarivelvoitetta. Jos seuran/seurayhtymän tuomarivelvoite on kolme tuomaria, tulee näistä vähintään yhden olla YT-kelpoinen (eli 1/3, 2/6 jne. yt-kelpoista tuomaria). Seuran/seurayhtymän ilmoittamien tuomareiden tulee voida tuomaroida niissä sarjoissa, joihin ko. seura on ilmoittanut joukkueita (esim. jos on joukkueita SM-sarjoissa, tulee ilmoittaa myös tuomareita ko. sarjoihin – ei ainoastaan lasten-/kilpasarjoihin).

Sakkomaksu on 250 € / puuttuva tuomari. Sakkomaksu laskutetaan seuroittain jälkikäteen. Tuomarit ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä 4.10.2015 mennessä sähköpostilla tiina.saulila@voimistelu.fi. Samalla on ilmoitettava, jos on joku sarja, missä ei voi  tuomaroida.

 

Ruokailu: Kilpailuissa on ruokailumahdollisuus. Ruokailun tilausohjeista  ja menusta tiedotetaan myöhemmin syyskuun aikana Kisapalvelun kisasivuilla ja Kellon TU:n nettisivuilla.

 

Kisainfo: Lisätietoja kisainfossa. Harjoitus- ja suoritusjärjestykset päivitetään Kellon TU:n kotisivuille ja kisasivulle sekä lähetetään yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteeseen.

 

Lisätietoja:

Kellon TU Voimisteluliitto
Pirkko Koski-Virtala Tiina Saulila
pirkko.koski-virtala@ktu.fi tiina.saulila@voimistelu.fi
puh. 040 5161 197 puh. 040 828 2308