Kirjaudu

Tapahtumainfo Kerava Cup ja Stara, LA 22.10.2016Tapahtumapaikka: Killan koulu, Sarvimäentie 35, 04200 Kerava. Paikalle löydät seuraamalla tapahtumaopasteitamme Keskustan kehältä.

 

Järjestäjä: Keravan Naisvoimistelijat KNV Ry

 

Sarjat: Stara-tapahtuma ja joukkuevoimistelun kilpailusarjat: 8-10-vuotiaat, 10-12-vuotiaat sekä kilpasarjat 12-14-vuotiaat, 14-16-vuotiaat ja yli 16 vuotiaat. Stara-tapahtuman esiintymisaluueena on 13mx13m vaalea joukkuevoimistelumatto. Stara-tapahtumaan voi osallistua seuraavilla lajeilla: joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic, telinevoimistelun permanto-ohjelma, Team Gymin vapaaohjelma, rytminen voimistelu, akrobatiavoimistelu sekä tanssi ja esitysohjelmat.

 

Katsojat ja liput: Kilpailut on jaettu kahteen blokkiin. Blokkien välissä on 45 minuutin tauko, jolloin seuraavan blokkia katsomaan tulleet pääsevät katsomoon. Käsiohjelmia on siis mahdollista ostaa yhteen tai molempiin blokkeihin.

 

Pääsylippujen hinnat:

aikuiset (yli 12v.)

lapset (2-12v.)

yksi blokki

6€

3€

kaksi blokkia

10€

5€

Sylilapset pääsevät katsomoon ilmaiseksi.

 

Lippujen myynti aloitetaan klo 10.00. Lippuja ei voi varata etukäteen. Maksuvälineenä lipunmyynnissä käy käteinen ja yleisimmät pankkikortit.

Huomioithan, että katsomotilat ovat rajalliset. Jokaiseen blokkiin myydään 250 lippua. Katsomoa ei tyhjennetä ennen kilpailun alkua tai blokkien välissä. Toivomme, että katsomo täytetään tiiviisti ja hyvässä yhteishengessä. Muistetaan positiivinen urheiluhenki myös katsomossa ja kannustetaan kaikkia joukkueita tasapuolisesti!

Katsomossa liikkuminen suoritusten aikana on kielletty.

 

Videointi: Kilpailuita ei videoida järjestäjän toimesta. Kilpailua saa vapaasti taltioida katsomosta omalta paikaltaan häiritsemättä muita katsojia tai suorittavaa joukkuetta.

 

Buffet: Buffetissa myynnissä kahvia, teetä ja mehua, pientä suolaista ja makeaa. Maksuvälineenä buffetissa käy vain käteinen.

 

Pysäköinti: Paikoitus tapahtuu koulun viereisellä hiekkakentällä. Paikalla on pysäköinninohjaus kilpailupäivän ajan. 

Mikäli saavutte kilpailuun tilausbussilla ilmoitattehan 30.9. mennessä osoitteeseen knvkisat@gmail.com (viestin aihe: Pysäköinti), jotta osaamme varata pysäköintitilan busseille.

 

Kisatoimisto ja ilmoittautuminen: Stara-tapahtumaan ilmoittautuminen on vielä auki. Jos joukkueiden kokoonpanoihin tulee muutoksia tulee ne ilmoittaa sähköpostitse knvkisat@gmail.com (viestin aihe: Kisatoimisto).

Ilmoittautuminen Stara-tapahtumaan 30.9. mennessä jäsentieto-ohjelman lomakkeella.

Kisatoimisto sijaitsee kilpailupaikan aulassa. Ilmoittautukaa kisatoimistossa saapuessanne. Osaanoton varmistus kilpailusarjoihin tulee tehdä sääntöjen mukaisesti tunti ennen sarjan alkua. Ilmoittautumisen yhteydessä teille jaetaan päivän aikataulu, esiintymisjärjestys sekä pukuhuonetiedot. Informaatio löytyy myös tapahtuman nettisivuilta.

 

Osallistumismaksut: 120€/joukkue ja Stara-tapahtuma yksilöt 15€/hlö, 2-4 voimistelijaa 30€, 5-8 voimistelijaa 75€, yli 9 voimistelijaa 110€. Osallistumismaksu lähetetään rekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli osallistumismaksua ei makseta eräpäivään mennessä, ilmoittautuminen ei ole voimassa. Osallistumismaksuja ei palauteta takaisin. Tosite maksetuista osallistumismaksuista tulee näyttää kilpailupaikalla ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Lisenssit: Jokaisella Stara-tapahtumaan tai kilpailuun osallistuvalla tulee olla voimassa oleva Voimisteluliiton Stara-lisenssi tai kilpailulisenssi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

 

Musiikki: Musiikki tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen knvkisat@gmail.com 30.9. mennessä (viestin aihe: Musiikit). Musiikki tulee olla mp3-muodossa ja nimettynä seuraavasti: seura_joukkue_sarja (esim. KNV_LianaT_8-10v). Lisäksi suosittelemme ottamaan varamusiikin CD-levyllä mukaan.

 

Välinemittaus: Jokaisen joukkueen tulee käydä välinemittauksessa aamuharjoitusten aikana (ei Stara ja 8-10-vuotiaat). Välinemittauspiste on aamuharjoitusten ajan salin vasemmassa reunassa. Jos joukkue tulee kisapaikalle vasta harjoitusten jälkeen, tulee välineet mittauttaa lämmittelypaikkana toimivassa ruokalassa.

 

Harjoitukset: Harjoitukset menevät harjoitusaikataulun mukaisesti. Stara-tapahtuman harjoitukset viedään läpi esiintymisjärjestyksessä ennen oman blokin alkua. Mikäli seura ei käytä sille myönnettyä harjoitusaikaa tulee siitä ilmoittaa 30.9. mennessä knvkisat@gmail.com (viestin aihe: Harjoitukset).

 

Avajaiset: Kilpailut avataan avajaispuheella, jonka jälkeen esitellään tuomarit ja arvit. Tuomariston esittelyn jälkeen kilpailut käynnistyvät suoritusjärjestyksen mukaisesti. Esittelymarssia ei järjestetä.

 

Suoritukseen valmistautuminen: Kilpailualueelle tullaan harjoitusalueen kautta. Harjoitusalueella on tilaa kolmelle joukkueelle. Yksi joukkue valmistautuu esiintymiseen valmistautumistilassa. Joukkueet noudetaan harjoitusalueelle balettisalin ohi kulkevalta käytävältä. Joukkueiden tulee olla valmiina käytävällä noin viisi esiintymistä ennen omaa esiintymisvuoroa.

Sisään kilpailualueelle tullaan katsomosta katsottuna oikeasta takakulmasta. Poistuminen on vasempaan etukulmaan.

 

Palkitseminen: Stara-tapahtuman ja 8-10-vuotiaiden sarjan esiintyjät järjestäytyvät välittömästi oman esiintymisen jälkeen riviin maton etureunaan, jossa heille jaetaan Stara-mitalit ja 8-10 sarjan joukkueille Cup-mitalit. 

Lisäksi 8-10 sarjassa tuomaristo valitsee erityisin perustein kolme joukkuetta, jotka palkitaan diplomein ja pienin tuotepalkinnoin. Erityispalkittavien joukkueiden nimet ilmoitetaan, kun kilpailusuoritukset ovat ohi ja palkinnot jaetaan kilpailujen päätteeksi. 

Muiden sarjojen palkinnot jaetaan kilpailujen päätyttyä. Sarjoissa palkitaan kolme parasta joukkuetta pisteiden tai kategoriatuloksen mukaisesti. Palkintojenjakoon järjestäydytään virallisella harjoitusalueella heti viimeisen joukkueen suorituksen jälkeen. Joukkueet kävelevät kilpailumatolle järjestyksessä hopea, kulta, pronssi. Kultaa voittanut joukkue astuu matolla askeleen eteenpäin.

 

Ruokailu: Ruokailu järjestetään läheisessä Viertolan toimintakeskuksessa (Timontie 4, 04200 Kerava) klo 11-14 välillä. Ruokailupaikalle on noin 10 minuutin kävelymatka kisapaikalta. Ruokana on lihapullia ja perunamuusia. Mahdollisuus on tilata myös kasvisversio. Joukkueiden ja kannustusjoukkojen on mahdollisuus tilata ruoka 30.09. mennessä 9 euron hintaan. Tilausajan päätyttyä emme ota vastaan peruutuksia ruokatilauksiin.

 

Linkit tilauslomakkeisiin:

Ruokailu LA 22.10. klo 11.00-11.30

Ruokailu LA 22.10. klo 11.30-12.00

Ruokailu LA 22.10. klo 12.00-12.30

Ruokailu LA 22.10. klo 12.30-13.00

Ruokailu LA 22.10. klo 13.00-13.30

Ruokailu LA 22.10. klo 13.30-14.00

Ruokailu tulee maksaa ennen kilpailuja ruokatilauksen tehneen sähköpostiin lähetetyllä laskulla ja joukkueiden/seurojen edustajien tulee esittää tosite maksetusta ruokailusta ilmoittautumisen yhteydessä.

Erillisiä ruokailulippuja ei jaeta, ruokailussa on lista tilatuista ruokailuista seuroittain/joukkueittain/nimittäin ja ruokailuun tullessanne teidän tulee ilmoittaa ryhmänne.

 

Tuomarit ja arvit: Tuomarit ilmoitetaan sähköpostilla 15.9.2016 mennessä ja arvit 30.9. mennessä osoitteeseen iina.uusitalo@gmail.com. Tuomarivelvoite osallistuvien joukkueiden mukaan (1-2 joukkuetta väh. 1 tuomari, 3-5 joukkuetta väh. 2 tuomaria, 6 tai enemmän väh. 3 tuomaria). Stara-tapahtumaan osallistuvien joukkueiden tulee ilmoittaa arvi/arveja. Tuomarisakkomaksu tulee maksaa, jos tuomaria ei ym. velvoitteen mukaisesti ilmoiteta. Tuomarisakkomaksun suuruus on 250 € / puuttuva tuomari.

 

Arvioinnit ja tuomaripalautteet: Esiintyjien arvioinnit ovat noudettavissa blokkien jälkeen Kisatoimistosta. 8-10 vuotiaiden, 10-12 vuotiaiden sekä 12-14 vuotiaiden kilpasarjan joukkueet saavat tuomareilta kirjalliset palautteet. Palautelomakkeet ovat noudettavissa sarjojen päätyttyä Kisatoimistosta. Noutamatta jätettyjä palautteita ei postiteta.

 

Ensiapu: Joukkueilla tulee olla mukana omat ensiaputarvikkeet. Lisäksi Killan koululla on kilpailujen aikana ensiapupiste, joka löytyy katsomon alta sivukatsomon sisäänkäynnin vierestä.

 

Pukuhuoneet ja siisteys: Jokaiselle joukkueelle on merkitty pukuhuone kilpailupaikalta. Arvotavaraa ei ole syytä jättää pukuhuoneisiin. Järjestäjä ei vastaa kadonneista tavaroista. Huolehdittehan, että tilat jäävät siistiin kuntoon lähtiessänne!

 

Voimistelijakatsomo: Voimistelijoille tarkoitettu katsomo on pääkatsomosta katsottuna esiintymisalueen vasemmalla puolella. Sisäänkäynti katsomoon on aulan kautta. Voimistelijakatsomo on rajattu tila lattialla. Huomioittehan muut voimistelijat katsomossa ja jätätte isommat kassit pukuhuoneisiin, jotta kaikki halukkaat mahtuvat seuraamaan kilpailua. Katsomoon ja sieltä pois voi liikkua vain suoritusten välissä.

 

Tapahtuman tilat ovat rajalliset. Varaudu tiiviiseen tunnelmaan puku- ja lämmittelytiloissa. Vapaata lämmittelytilaa on koulun käytävillä ja ruokalassa. 

 

Lisätietoja:

knvkisat@gmail.com

 

Kilpailun vastuuhenkilöt

Laura Adler ja Saija Mokkila (saija@mokkila.fi, p. 0449736240)

 

Tervetuloa!