Kirjaudu

KILPAILUKUTSU

 

 

Jyväskylän Voimistelijat `79 ry järjestää luokkakilpailut 28.-29.11.2015 Vaajakosken liikuntahallilla (Urheilutie 36, 40800 VAAJAKOSKI). Tervetuloa!

 

LUOKKAKILPAILUN SARJAT:

Luokka I                            

valmis vapaaohjelma

Luokka III                         

2-ottelu (valmis vapaaohjelma tai oma vapaaohjelma, jossa pakolliset osat + 1 vapaavalintainen väline)

Luokka V                          

4-ottelu (oma vapaaohjelma, jossa pakolliset osat + 3 vapaavalintaista välinettä)

JM ja M-luokat                 

5-ottelu (oma vapaaohjelma + 4 vapaavalintaista välinettä)

 

STARA – TAPAHTUMA (entinen Voimistelu Asema)

Stara - tapahtumaan voi osallistua sekä yksilö- että joukkueohjelmilla. Voimisteluliiton suositusten mukaisesti Stara - tapahtumat ovat 7-12vuotiaiden tapahtuma.  Kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ottamaan huomioon seuraavat suositukset:

  1. Luokkakilpailujen yhteydessä järjestettävät Stara – tapahtumat on tarkoitettu ensisijaisesti rytmisen voimistelun valmista Aseman vapaaohjelmaa suorittaville voimistelijoille ja alemmissa luokissa kilpaileville (1.luokka & 2.luokkaan valmistautuvat voimistelijat). Heillä on etuoikeus suorittaa ohjelmia yksin, mikäli valmentaja katsoo yksin suorittamisen järkeväksi. Yksilöohjelmia suoritetaan pareittain / kolmen hengen ryhmissä, mikäli voimistelijat ovat 2.luokassa tai sitä ylemmissä luokissa.
  2. Yli 12vuotiaat voimistelijat (nuoret ja naiset) voivat osallistua Stara - tapahtumiin vain, mikäli se on aikataulujen puitteissa mahdollista.

Järjestäjällä on oikeus rajoittaa kilpailun yhteydessä olevassa Stara-tapahtumassa suoritettavien ohjelmien määrää yllä olevien kriteereiden mukaisesti niin, ettei minkään luokkakilpailun luokissa suoritettavien ohjelmien määrää tarvitse vähentää.

Alustavan suunnitelman mukaan Stara - tapahtuma pidetään sunnuntaina.

 

ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSUT:

Ilmoittautuminen:            

Ilmoittautuminen alkaa 1.10. ja päättyy 4.11.

Voimistelijat ilmoitetaan Kisapalvelun kautta.

 

Ilmoittautumismaksut:    

Luokat 1, 3, 5 + JM ja M - 30€/voimistelija

 

Stara - tapahtuma:

Yksilövoimistelijat, 1 arviointi / voimistelija - 12€ / hlö

Pienryhmät, 1 arviointi / 2-4 voimistelijaa - 25€ / ryhmä

Keskikokoiset ryhmät, 1 arviointi / 5-8 voimistelijaa - 60€ / ryhmä

Isot ryhmät, 1 arviointi / 9-19 voimistelijaa - 90€ / ryhmä

Suurryhmät, 1 arviointi / 20 tai enemmän voimistelijaa - 100€ / ryhmä

 

Ilmoittautumismaksut laskutetaan seuroilta ilmoittautumisen jälkeen.

Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

 

Jälki-ilmoittautuminen:

Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan, mikäli kilpailujen aikataulun puitteissa se on mahdollista. Jälki-ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse osoitteeseen rv@jyvo.fi. Jälki-ilmoittautuneilta laskutetaan kaksinkertainen ilmoittautumismaksu.

 

Tuomarit ja Arvit:

Tuomarit tulee ilmoittaa syksyllä 2015 voimaan tulleen tuomari- ja arvisäännön mukaisesti.

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t

Tuomarit ja arvit tulee ilmoittaa kilpailuun 4.11. mennessä. Tuomarit ja arvit ilmoitetaan linkistä löytyvällä lomakkeella sähköpostitse osoitteeseen rv@jyvo.fi

 

Poikkeusluvat:

Poikkeusluvat tulee hakea ilmoittautumisen yhteydessä, 4.11. mennessä rytmisen voimistelun asiantuntijaryhmältä (emma.kurki@voimistelu.fi)

 

Musiikki:

Omien ohjelmien musiikit tulee toimittaa järjestäjille hyvissä ajoin ennen luokan alkua. Musiikkien tulee olla CD-R - levyllä, vain yksi musiikki samalla CD-levyllä. Jokaisella voimistelijalla tulee olla omat levyt (useampi voimistelija ei voi käyttää samaa levyä). Levyjen tulee olla hyväkuntoisia ja voimistelija on vastuussa levyjen kunnosta. Pyydämme voimistelijoita ja valmentajia ystävällisestä tarkistamaan CD-levyjen kunnon ennen niiden tuomista järjestäjälle. Valmiiden ohjelmien musiikkien tuomisesta kilpailuun huolehtii kilpailun järjestäjä.

 

D-kaavakkeet:

Välineohjelmien D-kaavakkeet (6 kopiota/ ohjelma) ja vapaaohjelmien (luokat 5, JM ja M) D-kaavakkeet (6 kopiota / ohjelma) tulee tuoda kilpailupaikalle infopisteeseen/tuomaripalaveriin molempina päivinä seuraavasti:

1) Kilpailun ensimmäisen luokan D-kaavakkeet viimeistään 1,5 tuntia ennen kilpailun alkua.

2) Muiden luokkien D-kaavakkeet viimeistään tuomaripalaveriin. Palaverin aika tarkennetaan vielä aikataulun

valmistumisen yhteydessä.

Sunnuntain D-kaavakkeet on mahdollista ja toivottavaa tuoda jo lauantaina!

Asiantuntijaryhmän päätöksen mukaisesti, D-kaavakkeita ei oteta vastaan myöhässä. Mikäli

kaavakkeita ei toimiteta ajoissa, saa voimistelija esittää ohjelmansa, mutta ohjelmasta arvostellaan vain suorituksen osa-alue (E).

 

Lisenssit:

Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi tai Stara – lisenssi (entinen asemalisenssi). Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta.

 

Aikataulu:

Aikataulu julkaistaan Jyväskylän Voimistelijoiden nettisivulla ja lähetetään seurojen yhteyshenkilöille ilmoittautumisajan päätyttyä. Alustavan suunnitelman mukaan lauantaina 28.11. järjestetään luokat 1 ja 5. Sunnuntaina 29.11. luokat 3 ja Stara-tapahtuma. JM/M-luokat sijoitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Alustava suunnitelma voi vielä muuttua ja tarkentua ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Tiedustelut: rv@jyvo.fi / 044 0211300

 

Kisapaikalla on kahvio.

 

Lämpimästi tervetuloa!