Kirjaudu

Imatran Voimistelijat ry järjestää yksilöiden ja nuorten joukkueiden ikäkausikilpailut sekä duo/trio - sarjojen kilpailun 25.-26.3.2017 Imatran urheilutalolla (Kotipolku 2 55120 Imatra). Tervetuloa!

 

IKÄKAUSIKILPAILUN SARJAT / Yksilöt

8 v.  2009 syntyneet                     naru + 1 vapaavalintainen väline
9 v.  2008 syntyneet                     naru + 1 vapaavalintainen väline
10 v.  2007 syntyneet                   naru + 1 vapaavalintainen väline
11 v.  2006 syntyneet                    vanne + 1 vapaavalintainen väline
12 v.  2005 syntyneet                   vanne, pallo + 1 vapaavalintainen väline
13 v.  2004 syntyneet                    vanne, keilat + 1 vapaavalintainen väline
Nuoret  2002-2004                        4-ottelu, FIG säännöt
Naiset  2001 ja vanhemmat         4-ottelu, FIG säännöt

               

IKÄKAUSIKILPAILUN SARJAT / Joukkueet

Nuoret                    2002 - 2005                  Keilat

                   

IKÄKAUSIKILPAILUN SARJAT / Duot / Triot                   

Lapset                    2007 – 2009 syntyneet
Pre-nuoret             2004 – 2007 syntyneet
Naiset & Nuoret    2004 ja aiemmin syntyneet           

 

Ikäkausikilpailujen ohjeet ja Duo/Trio – ohjelmien säännöt löytyvät Suomen Voimisteluliiton nettisivuilta linkistä:http://www.voimistelu.fi/fi/Voimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit

 

ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSUT:

Kirjallinen ilmoittautuminen tulee tehdä 5.3.2017 mennessä Kisapalvelu-järjestelmän kautta seuroittain. Ilmoittautumaan pääsee LAJIT-valikon kautta . Ilmoittautuminen sulkeutuu 12.3.2017, mutta 5.3.2017 jälkeen ilmoittautuneilta peritään korotettu maksu.

 

Ilmoittautumismaksut:

Yksilöt                                                                                                 30€ / voimistelija

Duo/Trio                                                                                              40€ / joukkue

Joukkueet                                                                                           80€ / joukkue


 

Ilmoittautumismaksut laskutetaan seuroilta kisan jälkeen

Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan/jätetään laskuttamatta vain lääkärintodistusta vastaan. Jälki-ilmoittautuneita (6.3. tai sen jälkeen ilmoittautuneita) voidaan ottaa mukaan aikataulun mahdollisesti salliessa. Suomen Voimisteluliiton päätöksen mukaisesti jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu.

 

TUOMARIT

Tuomarit tulee ilmoittaa Tuomari- ja arvisäännön (päivitetty 31.1.2017) mukaisesti: http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t

Tuomarit ilmoitetaan samalla aikataululla kuin voimistelijat, viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä järjestäjän sähköpostiin imvokilpailut@gmail.com . Tuomareiden varjotuomareiden ilmoittautumiskaavake löytyy nettisivuilta  http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit

Ilmoittautumiseen on kirjattava huolellisesti tuomarin yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti), tuomarikortin taso sekä kaikki muut ilmoittautumisessa pyydetyt tiedot. Mikäli aikataulusyistä tuomareita vaihdetaan ilmoittautumisen päätyttyä, on vaihdoista ilmoitettava kilpailujärjestäjälle 3 vrk sisällä lopullisen kilpailuaikataulun julkistamisesta. Myös varjotuomarit ilmoitetaan samalla kaavakkeella kuin tuomarit.

 

MUSIIKKI

Musiikit (CD-R audio – muotoiset levyt) tulee toimittaa järjestäjälle viimeistään 1,5 tuntia ennen oman ryhmän alkua. Jokaisella voimistelijalla tulee olla omat levyt (useampi voimistelija ei voi käyttää samaa levyä) ja jokaisella CD:llä saa olla vain yksi musiikki. Levyjen tulee olla hyväkuntoisia, soida CD – soittimella ja voimistelija on vastuussa levyjen kunnosta.

Pyydämme voimistelijoita ja valmentajia ystävällisesti tarkistamaan CD-levyjen kunnon ennen niiden tuomista järjestäjälle.

 

LISENSSIT

Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta. Huom! Syksyllä 2016 uusitussa lisenssijärjestelmässä kaikilla tuomareilla ja valmentajilla on oltava lisenssi.


 

TIEDUSTELUT

imvokilpailut@gmail.com / Anna Styrkul 0442578650

 

AIKATAULU

Aikataulu julkaistaan Kisapalvelussa ja Imatran Voimistelijoiden nettisivulla ilmoittautumisajan päätyttyä, viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailua.


 

Kisapaikalla on kahvio, jossa myydään kahvia ja pientä purtavaa. Pysäköintitilaa on runsaasti hallin edessä.