Kirjaudu

Iisalmen Naisvoimistelijat ry ja Suomen Voimisteluliitto järjestää Savo-Karjalan ja Pohjois-Suomen Voimistelun ja tanssin Lumo-aluetapahtuman. Voimistelun ja tanssin Lumo on iloinen ja energinen tapahtuma, jossa nähdään voimistelua ja tanssia kaikessa moninaisuudessaan.

Aika: Lauantai 18.2.2017

Paikka: Kirkonsalmen koulu, Koulutie 4, 74100 Iisalmi

Järjestäjät: Iisalmen Naisvoimistelijat ry/ IINA ja Voimisteluliito Savo-Karjala ja Pohjois-Suomi


Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen aukeaa Kisapalvelussa sunnuntaina 1.1.2017 ja päättyy tiistaina 31.1.2017.

Sarjat: 
Tanssi
Juniorit (12 – 15-v.)
Nuoret (16 – 19-v.)
Aikuiset (yli 20-v.)
Seniorit (yli 30-v.)
Tanssiryhmät voivat osallistua kilpailuun millä tahansa tanssityylillä.

Gym for Life –sarjoja on seuraavasti:
1a) voimistelu ja tanssi, pienet ryhmät (20 hlöä tai vähemmän),
1b) voimistelu ja tanssi, suuret ryhmät (21 hlöä tai enemmän)
2a) voimistelua suurilla telineillä, pienet ryhmät (20 hlöä tai vähemmän)
2b) voimistelua suurilla telineillä, suuret ryhmät (21 hlöä tai enemmän).

Asiantuntijaryhmä arvioi esityksistä mm. omaperäisyyttä, tekniikkaa ja yleisvaikutelmaa. Gym for Life -sarjaan voi osallistua kaikilla tanssin, tanssillisen voimistelun ja eri voimistelulajien ohjelmilla. Telineet, välineet ja rekvisiitta kilpailijoiden tulee tuoda itse.


Arviointi ja säännöt: Uusitut kilpailusäännöt löytyvät osoitteesta http://www.voimistelu.fi/fi/Harrastevoimistelu/Nuoret/Show


Kilpailualue: Kilpailualustana on todennäköisesti musta tanssimatto. Lopullinen kilpailualue ilmoitetaan lähempänä kilpailua Kisapalvelussa ja kilpailusivuilla.


Lisenssit ja vakuutukset: Kaikilla osallistujilla tulee olla lisenssi (harrastelisenssi tai lajilisenssi). Lisenssien täytyy olla voimassa kilpailuihin ilmoittautuessa.


Osallistumismaksu: 80€ / joukkue (1. ohjelma), 60€ / joukkue (saman joukkueen 2. ohjelma). Jälki-ilmoittautumismaksu on kaksinkertainen. Laskut osallistumismaksuista lähetetään seurojen yhteyshenkilöille ilmoittautumisajan päätyttyä.


Kilpailumusiikit: musiikit tulee lähettää etukäteen (viim. 1.2.2017) osoitteeseen iina.musiikit@gmail.com. Musiikki tulee olla Mp3-muodossa ja tiedosto tulee nimetä joukkueen nimi_seuran nimi_mahdollinen sarja/väline/muu lisätieto. Jokaisella tulee lisäksi olla mukana varamusiikki cd-levyllä.
HUOM! Otsikoi viesti seuraavasti: LUMO/joukkueen nimi.

Tuomarit: Toivotaan, että osallistuvista seuroista ilmoitetaan käytettävissä olevat tuomarit 31.1.2017 mennessä mervi.arsiola@voimistelu.fi


Ruokailut: Jauhelihapastavuoka (L), värikässalaatti, mehu/maito, vaalea- ja tumma leipä, levite sekä jälkiruokana hedelmärahka/hedelmäsalaatti.
Tilattavissa maidoton, gluteeniton ja munaton jauhelihakiusaus sekä 
maidoton, gluteeniton, munaton, lihaton kasviskiusaus.
Ruokailun hinta 9€/henkilö. Ruokatilaukset kohdasta kilpailijat -> ruokatilaukset. Ruokailu tilattavissa 8.2.2017 asti.

Kisapaikalla myös buffet, josta ostettavissa suolaista ja makeaa syötävää.
 

Majoitus: Hotelli Golden Dome tarjoaa kisailijoille tasokasta majoitusta seuraavasti: 2HH EUR 80 (norm.hinta EUR 105)  sekä 3 HH EUR 99 (norm. hinta EUR 128) (lisävuoteellinen 2HH huone). Hinnat ovat per vuorokausi sekä huone. Hintaan sisältyy majoituksen lisäksi myös runsas noutopöytäaamiainen, langaton internet-yhteys sekä autoparkki. Hotelli Golden Dome sijaitsee ydinkeskustassa osoitteessa Kirkkopuistonkatu 28. Matkaa kisapaikalle on n. 2 km. Majoitusvarausta tehdessäsi mainitse IINAn Lumokisa. Lisätietoja: http://www.goldendome.fi/

 

Lisätiedot: Lisätietoja HelmiLumo-tapahtumasta päivitetään sivulle http://www.iina.fi/tanssin-ja-voimistelun-lumo
sekä Kisapalveluun.

Iisalmen Naisvoimistelijat ry / toimisto puh. 050 324 0274 / toimisto@iina.fi

Savo-Karjala ja PohjoisSuomen aluepäällikkö Mervi Arsiola 0400-920 009  mervi.arsiola@voimistelu.fi

Uutiset

[Ei uutisia]