Kirjaudu

http://www.voimisteluseura.com/@Bin/255485/LOGO2.jpg

 

 

 

Yksilöiden ikäkausikilpailut (sarjat 8v-13v.) ja Duo/Trio - kilpailu (lapset ja pre-nuoret)

 

Kisapaikka: Tavastia-Areena, Hattelmalantie 25, 13100 Hämeenlinna

 

Hallin ovet avataan klo 8:00

Vapaata lämmittely- ja harjoitusaika kisa-alueella + ison salin harjoitusalueella + Jumppis–salilla (kisa-alue tyhjennetään klo 9.45)

 

D-kaavakkeet pitää toimittaa, ensimmäisten sarjojen (8- ja 9-vuotiaat) osalta, kisapaikalle viimeistään klo 8:30, muiden sarjojen viim. tuomaripalaveriin. Välineohjelmien D-kaavakkeita tarvitaan yksilösarjoissa 6 kopiota/ohjelma, duot/triot-sarjassa 10 kopiota/ohjelma

 

Tuomaripalaveri klo 9:00, Peuhulassa, harjoitusalueen takana

 

Musiikit tulee toimittaa järjestäjille hyvissä ajoin ennen sarjan alkua. Musiikkien tulee olla CD-R - levyllä, vain yksi musiikki samalla CD-levyllä. Jokaisella voimistelijalla tulee olla omat levyt (useampi voimistelija ei voi käyttää samaa levyä). Levyjen tulee olla hyväkuntoisia ja voimistelija on vastuussa levyjen kunnosta. Pyydämme voimistelijoita ja valmentajia ystävällisestä tarkistamaan CD-levyjen kunnon ennen niiden tuomista järjestäjälle.

 

Kilpailun sarjat saattavat alkaa aikaisemmin (max 15 min) aikataulun niin salliessa, esittelymarsseja ei järjestetä.

 

Kisapaikalla myydään kahvia ja pientä purtavaa. Pysäköintitilaa on runsaasti hallin edessä sekä takana. Hämeenlinnan keskustasta ja rautatieasemalta Tavastia-Areenalle pääsee paikallisliikenteen busseilla numero 2, 9 ja 13.

 

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

www.voimisteluseura.com

 

                                    


KILPAILUKUTSU

Hämeenlinnan Voimisteluseura ry järjestää yksilöiden ja duojen/triojen ikäkausikilpailut 6.2.2016 Tavastia-Areenalla Hämeenlinnassa

(Hattelmalantie 25, 13100 Hämeenlinna).

Tervetuloa!

 

IKÄKAUSIKILPAILUN SARJAT / Yksilöt

8 v.                2008 syntyneet                   naru + 1 vapaavalintainen väline

9v.                 2007 syntyneet                   naru + 1 vapaavalintainen väline

10v.               2006 syntyneet                   naru + 1 vapaavalintainen väline

11 v.              2005 syntyneet                   vanne + 1 vapaavalintainen väline

12 v.              2004 syntyneet                   vanne, pallo + 1 vapaavalintainen väline

13 v.              2003 syntyneet                   vanne, keilat + 1 vapaavalintainen väline

 

IKÄKAUSIKILPAILUN SARJAT / Duot/Triot                     

pre-nuoret                         2003 – 2006 syntyneet

lapset                                2006 – 2008 syntyneet

 

Ikäkausikilpailujen ohjeet Suomen Voimisteluliiton nettisivuilta linkistä:

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit

 

ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSUT:

Kirjallinen ilmoittautuminen tulee tehdä 15.1.2016 mennessä tämän Kisapalvelu-järjestelmän kautta seuroittain. Ilmoittatumaan pääsee tämän sivun ylälaidan LAJIT-valikon kautta . Ilmoittautuminen sulkeutuu 21.1.2016, mutta 15.1.2016 jälkeen ilmoittauneilta peritään korotettu maksu.

 

Ilmoittautumismaksut:

Yksilöt                                                                                                 30€/voimistelija

Duo/Trio                                                                                              40€/joukkue

 

Ilmoittautumismaksut laskutetaan seuroilta kisan jälkeen

Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan/jätetään laskuttamattta vain lääkärintodistusta vastaan. Jälki-ilmoittautuneita (16.1. tai sen jälkeen ilmoittautuneita) voidaan ottaa mukaan aikataulun mahdollisesti salliessa. Suomen Voimisteluliiton päätöksen mukaisesti jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu.

 

 

TUOMARIT

Tuomarit tulee ilmoittaa syksyllä 2015 voimaan tulleen tuomarisäännön mukaisesti:

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t

 

Tuomarit ilmoitetaan samalla aikataululla kuin voimistelijat, viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä järjestäjän sähköpostiin hmlvoimisteluseura@gmail.com  

Tuomareiden varjotuomareiden ilmoittautumiskaavake löytyy nettisivuilta

 http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit

 

Ilmoittautumiseen on kirjattava huolellisesti tuomarin yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti), tuomarikortin taso sekä kaikki muut ilmoittautumisessa pyydetyt tiedot. Mikäli aikataulusyistä tuomareita vaihdetaan ilmoittautumisen päätyttyä, on vaihdoista ilmoitettava kilpailujärjestäjälle 3 vrk sisällä lopullisen kilpailuaikataulun julkistamisesta. Myös varjotuomarit ilmoitetaan samalla kaavakkeella kuin tuomarit.

Poikkeusluvat:

Poikkeusluvat tulee hakea ilmoittautumisen yhteydessä rytmisen voimistelun asiantuntijaryhmältä (emma.kurki@voimistelu.fi)

 

MUSIIKKI

Omien ohjelmien musiikit tulee toimittaa järjestäjille hyvissä ajoin ennen sarjan alkua. Musiikkien tulee olla CD-R - levyllä, vain yksi musiikki samalla CD-levyllä. Jokaisella voimistelijalla tulee olla omat levyt (useampi voimistelija ei voi käyttää samaa levyä). Levyjen tulee olla hyväkuntoisia ja voimistelija on vastuussa levyjen kunnosta. Pyydämme voimistelijoita ja valmentajia ystävällisestä tarkistamaan CD-levyjen kunnon ennen niiden tuomista järjestäjälle.

 

D-LOMAKKEET

Välineohjelmien D-kaavakkeet (yksilöt 6 kopiota/ohjelma, duot/triot 10 kopiota/ohjelma) tulee tuoda kilpailupaikalle infopisteeseen/tuomaripalaveriin molempina päivinä seuraavasti:

1) Kilpailun ensimmäisen sarjan D-kaavakkeet viimeistään 1,5 tuntia ennen sarjan alkua

2) Muiden sarjojen D-kaavakkeet viimeistään tuomaripalaveriin. Palaverin aika tarkennetaan vielä aikataulun valmistumisen yhteydessä.

Asiantuntijaryhmän päätöksen mukaisesti, D-kaavakkeita ei oteta vastaan myöhässä. Mikäli kaavakkeita ei toimiteta ajoissa, saa voimistelija esittää ohjelmansa, mutta ohjelmasta arvostellaan vain suorituksen osa-alue (E).

 

LISENSSIT

Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta.

 

TIEDUSTELUT

HämVs:n toimisto,  045-7731 1133,  hmlvoimisteluseura@gmail.com  tai

Valentina Farkas Sambolec, valentina.farkass@gmail.com tai

Niina Kovanen, 040-570 3353, niina.kovanen@hamk.fi

 

AIKATAULU

Aikataulu julkaistaan Kisapalvelussa Hämeenlinnan Voimisteluseuran nettisivulla ja lähetetään seurojen yhteyshenkilöille ilmoittautumisajan päätyttyä, viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailua.

 

Kisapaikalla myydään kahvia ja pientä purtavaa. Pysäköintitilaa on runsaasti hallin edessä sekä takana. Hämeenlinnan keskustasta ja rautatieasemalta Tavastia-Areenalle pääsee paikallisliikenteen busseilla numero 2, 9 ja 13.

 

Lämpimästi tervetuloa!

www.voimisteluseura.com

 

http://www.voimisteluseura.com/@Bin/255485/LOGO2.jpgsähköpostiallekirjoitukseen_voimisteluliitto_1200px_cmyk_300