Kirjaudu

Aika ja paikka

20.-21.5.2017 Valkeakosken Urheilutalo, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski

Sarjat

14-16 -vuotiaiden kilpasarja

(15 joukkuetta finaaliin)

16-20 -vuotiaiden kilpasarja

(8 joukkuetta finaaliin)

naisten (yli 18-vuotiaat) kilpasarja

(8 joukkuetta finaaliin)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu 20.3.-21.4.2017 seuroittain Kisapalvelun sivun ylälaidan LAJIT-valikon kautta. Joukkuei­den osallistumismaksu on 140,00 €/joukkue.

Osallistumismaksut tulee suorittaa erillisellä laskulla, joka lähetetään seuran yhteyshenkilölle. Lähetämme laskut seu­roille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Maksuaika 14 vrk.

Koko joukkue tulee ilmoittaa ilmoittautumisajan puitteissa. Jokaisesta myöhemmin lisätystä voimistelijasta veloi­tamme lisämaksua 15,00 €/voimistelija.

Jälki-ilmoittautumisen, 22.4.-14.5.2017, yhteydessä osallistumismaksut ovat kaksinkertaiset 280,00 €/joukkue. Osal­listumisen voi perua varsinaisen ilmoittautumisajan aikana ilman lisäkuluja. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksis­ta ei osallistumismaksua palauteta ja koko osallistumismaksu tulee maksaa.

Säännöt

Kilpailuissa noudatetaan Suomen Voimisteluliiton voimassa olevia kilpailu- ja kurinpitosääntöjä.

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Joukkuevoimistelu/Kilpailu/Säännöt

Kilpailualue

13 m x 13 m vaalea joukkuevoimistelumatto

Lisenssit ja vakuutukset

Kilpailijoilla tulee olla voimassaoleva lisenssi. Kilpailijoita ei vakuuteta järjestäjän toimesta.

Musiikki

Musiikki lähetetään mp3-muodossa osoitteeseen musiikit@hakagym.fi 7.5. mennessä.

Viestin otsikoksi: musiikki kilpasarja, seura, joukkue.

Tiedosto nimettävä: sarja_seura_joukkue (esim. 14-16 v_hakagym_pippurit).  Ilmoitathan myös ohjelman keston.

Tuomarit

Seurojen tulee ilmoittaa kilpailuihin tuomareita seuraavasti:
2-3 joukkuetta: 1 tuomari
4-6 joukkuetta: 2 tuomaria
7 tai enemmän joukkueita: 3 tuomaria

Sakko puuttuvasta tuomarista on 250,00 €/tuomari. Tuomarin tulee ilmoittaa Seura-kenttään seura/tuomari, jossa toimii. Jos edustat kilpailuissa toista seuraa kuin omaa seuraasi, merkitse se alempaan Seura-kenttään, jotta tuomari­velvoitteen toteutuminen voidaan kohdentaa oikeaan seuraan. Sakon laskuttaa Voimisteluliitto.

Tuomareiden ilmoittautuminen:
https://my.surveypal.com/JV-tuomareiden-ilmoittautuminen-kevaan-2017-liiton-kilpailuihin

Muistutuksena kaikille tämän lisenssikauden uudistuksista käyttöön otetut valmentaja- ja tuomarilisenssit. Alkaneel­la lisenssikaudella tulee kaikilla kilpailuihin osallistuvilla tuomareilla olla tuomarilisenssi ja valmentajilla valmentajali­senssi. Yhden lisenssin hinta on viisi euroa ja lisenssi ostetaan Hoika (ent. Nepton) Jäsentieto -sivujen kautta.

Jos henkilö toimii kilpailuissa sekä valmentajana että tuomarina, tulee olla molemmat lisenssit.

Jos henkilö toimii samassa roolissa (valmentaja tai tuomari) useammassa seurassa, tulee lisenssi ostaa kaikkien seu­ro­jen kautta (vain ensimmäinen lisenssi maksaa viisi euroa, seuraavien lisenssien hinta samalle henkilölle samaan rooliin on 0 euroa).

Lisensseissä lisätietoja ja apua saa: www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset tai li­senssit@voimistelu.fi

Ruokailu ja majoitus

Ruokailumahdollisuus järjestetään joukkueille läheisellä Tietolan koululla, osoitteessa Kirkkotie 2. Lisatiedot ja ohjeet ruokailun varaamiseen ylävalikosta kohta RUOKAILU JA MAJOITUS.

Pääsyliput 

Lippujen hinnat: Aikuiset 10,00 €, lapset 7-16 v. 5,00 €, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Lipunmyynti aukeaa kumpanakin päivänä tuntia ennen tapahtuman alkua.


Tarkempi harjoitus- ja kilpailuaikataulu sekä lisäinformaatiota kilpailusta päivitetään kisapalvelun sivuille osioon kil­pai­lijat sekä seuran kotisivuille. Kilpailuista ei lähetetä erillistä infokirjettä osallistujille.

Tiedustelut: kilpailut@hakagym.fi tai Anna Koljonen, p. 040 751 1336.


 Lämpimästi tervetuloa Valkeakoskelle!