Kirjaudu

                                                                                                  Helsinki 31.1.2016

KILPAILUKUTSU                                                            

 

Voimistelu- ja urheiluseura Elise kutsuu teidät rytmisen voimistelun luokkakilpailuun Helsinkiin.

Aika:                                   19.-20.3.2016
Paikka:                                Kampin liikuntahalli, Malminkatu 3 D, Helsinki

Luokkakilpailun kilpailusarjat:
Luokka I                              valmis vapaaohjelma HUOM! Lyhennetty ohjelma ja musiikki

Luokka III                            2-ottelu (valmis tai oma vapaaohjelma, jossa pakolliset osat + 1 vapaavalintainen väline)

Luokka V                             4-ottelu (oma vapaaohjelma, jossa pakolliset osat + 3 vapaavalintaista välinettä)

JM-luokka                           5-ottelu (oma vapaaohjelma + 4 vapaavalintaista välinettä)
M-luokka                             5-ottelu (oma vapaaohjelma + 4 vapaavalintaista välinettä)
 

Luokkakilpailujen ohjeet löydät Suomen Voimisteluliiton nettisivuilta linkistä:

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit
 

ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSUT:

Kirjallinen ilmoittautuminen tulee tehdä 25.2.2016 mennessä Kisapalvelu-järjestelmän kautta seuroittain. Ilmoittautumaan pääsee sivun ylälaidan LAJIT-valikon kautta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 29.2.2016, mutta 25.2.2016 jälkeen ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu.

 

Ilmoittautumismaksut: 30€/voimistelija laskutetaan seuroilta kilpailun jälkeen

Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan/jätetään laskuttamatta vain lääkärintodistusta vastaan. Jälki-ilmoittautuneita (29.2. tai sen jälkeen ilmoittautuneita) voidaan ottaa mukaan aikataulun mahdollisesti salliessa. Suomen Voimisteluliiton päätöksen mukaisesti jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu.

  

TUOMARIT

Tuomarit tulee ilmoittaa syksyllä 2015 voimaan tulleen tuomarisäännön mukaisesti:

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t

 

Tuomarit ilmoitetaan samalla aikataululla kuin voimistelijat, viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä järjestäjän sähköpostiin ilmoittautuminen.helsinki(at)elise.fi  

Tuomareiden varjotuomareiden ilmoittautumiskaavake löytyy nettisivuilta

 http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit

 

Ilmoittautumiseen on kirjattava huolellisesti tuomarin yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti), tuomarikortin taso sekä kaikki muut ilmoittautumisessa pyydetyt tiedot. Mikäli aikataulusyistä tuomareita vaihdetaan ilmoittautumisen päätyttyä, on vaihdoista ilmoitettava kilpailujärjestäjälle 3 vrk sisällä lopullisen kilpailuaikataulun julkistamisesta. Myös varjotuomarit ilmoitetaan samalla kaavakkeella kuin tuomarit.
 

Poikkeusluvat:

Poikkeusluvat tulee hakea ilmoittautumisen yhteydessä rytmisen voimistelun asiantuntijaryhmältä (emma.kurki@voimistelu.fi)

 

MUSIIKKI

Omien ohjelmien musiikit tulee toimittaa järjestäjille hyvissä ajoin ennen sarjan alkua. Musiikkien tulee olla CD-R - levyllä, vain yksi musiikki samalla CD-levyllä. Jokaisella voimistelijalla tulee olla omat levyt (useampi voimistelija ei voi käyttää samaa levyä). Levyjen tulee olla hyväkuntoisia ja voimistelija on vastuussa levyjen kunnosta. Pyydämme voimistelijoita ja valmentajia ystävällisestä tarkistamaan CD-levyjen kunnon ennen niiden tuomista järjestäjälle.

 

D-LOMAKKEET

Välineohjelmien D-kaavakkeet (yksilöt 6 kopiota/ohjelma) tulee tuoda kilpailupaikalle infopisteeseen/tuomaripalaveriin molempina päivinä seuraavasti:

1) Kilpailun ensimmäisen sarjan D-kaavakkeet viimeistään 1,5 tuntia ennen sarjan alkua

2) Muiden sarjojen D-kaavakkeet viimeistään tuomaripalaveriin. Palaverin aika tarkennetaan vielä aikataulun valmistumisen yhteydessä.

Asiantuntijaryhmän päätöksen mukaisesti, D-kaavakkeita ei oteta vastaan myöhässä. Mikäli kaavakkeita ei toimiteta ajoissa, saa voimistelija esittää ohjelmansa, mutta ohjelmasta arvostellaan vain suorituksen osa-alue (E).

 

LISENSSIT

Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta.

 

TIEDUSTELUT

ilmoittautuminen.helsinki@elise.fi tai puhelimitse 040-7333903.

 

AIKATAULU

Aikataulu julkaistaan Kisapalvelussa Voimistelu- ja urheiluseura Elisen nettisivulla ja lähetetään seurojen yhteyshenkilöille ilmoittautumisajan päätyttyä, viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailua.

 

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita.
Laura Ahonen
Valmennuspäällikkö

Elise ry