Kirjaudu

COCO Sport ry järjestää Voimisteluliiton Länsi-Suomen Stara - tapahtuman sunnuntaina 9.4.2017 Kupittaan urheiluhallissa Turussa 

 

Paikka ja aikataulu 

Kilpailu alkaa klo 09.00 ja päättyy viimeistään klo 14.00.

Kupittaan urheiluhallin osoite on Tahkonkuja 5, Turku.

Kilpailupaikan ovet aukeavat klo 07.30. 

 

Kilpailulajit 

Kilpailulajit ovat joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu ja kilpa-aerobic. Stara-tapahtuma on tarkoitettu alle 12 – vuotiaille voimistelijoille. 

 

Kilpailualue 

Kilpailualueena on kaksi vierekkäistä 13 m x 13 m vaaleaa joukkuevoimistelumattoa. Rytmisen voimistelun suoritukset voivat tapahtua yhtäaikaisesti siten, että samaa ohjelmaa esittävät suorittavat yhtä aikaa kahdella matolla (max 2 + 2 esiintyjää). Ilmoittautumisen yhteydessä voi sijoittaa useamman samaa ohjelmaa esittävän voimistelijan yhteen. Lopulliset yhdistämiset näkyvät suoritusjärjestyksestä. 

 

Tilat 

Pukuhuoneet ovat kerrosta alempana kuin esiintymisalue. Pukuhuoneet on nimetty etukäteen. Ne tulevat olemaan ahtaat, eikä niihin voi jättää mitään arvotavaraa. Hallin kuntosalin käyttäjillä on vapaa pääsy pukuhuonekäytävälle, joten kaikki niihin jätettävät tavarat ovat omalla vastuulla. Järjestäjät eivät vastaa mahdollisesti kadonneista tavaroista. 

Kilpailupaikalla on kahvio ja kävelymatkan etäisyydellä on joitakin ruokakauppoja. 

Kilpailukanslia on hallin sisääntulon yhteydessä ja se on auki koko tapahtuman ajan. 

 

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 10.2.2017 klo 12.00 ja päättyy perjantaina 10.3.2017 klo 18. Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu Voimisteluliiton Kisapalvelun kautta. Kisaan otetaan mukaan yksilöt, joukkueet ja ryhmät ilmoittautumisjärjestyksessä. Jälkiilmoittautumista ei ole. 

 

Osallistumismaksut 

Yksilövoimistelijat, 1 arviointi / voimistelija 12 € /hlö 

Pienryhmät, 1 arviointi / 2–4 voimistelijaa, 25 € / ryhmä 

Keskikokoiset ryhmät, 1 arviointi / 5–8 voimistelijaa, 60 € / ryhmä 

Isot ryhmät, 1 arviointi / 9–19 voimistelijaa, 90 € / ryhmä 

Suurryhmät, 1 arviointi / 20 tai enemmän voimistelijaa, 100 / ryhmä 

Osallistumislaskut lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisessa mainitulle yhteyshenkilölle kun ilmoittautuminen on päättynyt. 

 

Vakuutukset 

Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta.

 

Lisenssit, osanoton varmistus

Osanoton varmistus suoritetaan kilpailupaikalla kisainfossa, tapahtumapaikan aulatilassa. Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla tulee olla voimassa oleva stara-lisenssi tai jonkin voimistelulajin lisenssi.

http://www.voimistelu.fi/fi/Tapahtumat-ja-kilpailut/Kilpailulisenssit-ja-vakuutukset 

 

Tuomarivelvoite 

Seurojen tulee ilmoittaa kilpailuihin käytettävissä olevia tuomareita / Stara-arveja vähintään 1-3 seuraa kohden riippuen kilpailijoiden määrästä. Tuomarit / arvit tulee ilmoittaa la 4.3.2017 mennessä tästä linkistä http://bit.ly/2jxKHQl tai Satu Horstille osoitteeseen satu.horst(at)gmail.com.

 

Kilpailutiedote ja kilpailukanslia

Kilpailutiedote, suoritusjärjestykset sekä muu informaatio päivitetään Kisapalveluun ja COCO Sport ry:n sivuille (www.cocosport.fi) ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailupaikalla on kilpailukanslia, joka on auki koko tapahtuman ajan.

 

Musiikki

Musiikit lähetetään sähköpostilla Mp3 –muodossa osoitteeseen coco.kilpailut(at)gmail.com aikavälillä 20.2.–10.3.2017. Musiikkitiedosto nimetään seuraavasti: Stara, joukkueen / yksilön nimi, seura, laji (jv/rv/aerobic) sekä rytmisen osalta luokka ja väline.

 

Harjoitus- ja lämmittelytilat

Harjoitus- ja lämmittelytilaa löytyy hallin juoksuradalta ja reunoilta. Oma valmentaja huolehtii, että voimistelijat ovat ajoissa oikealla matolla esiintymässä.

 

Alkumarssi ja palkintojen jako

Tapahtumassa ei järjestetä alkumarssia. Esiintyjät palkitaan heti oman suorituksen päätteeksi.

 

Ruokailu

Kilpailupaikalla ei järjestetä ruokailua. Hallissa on kahvio, josta voi ostaa monenlaista syötävää ja juotavaa.

 

Tiedustelut

Yleiset asiat: katri.nirhamo(at)turku.fi tai mia.ranne111(at)gmail.com

Tuomariasiat: satu.horst(at)gmail.com

 

COCO Sport toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi!