Kirjaudu

Tervetuloa avaamaan kansallinen kilpailukausi Valkeakoskelle Aerobic Cup 1 kilpailuun!

AIKA:                   
1.-2.4.2017

PAIKKA:               
Valkeakosken Liikuntahalli, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski

SARJAT ja alustava aikataulu:

Lauantai 1.4.
2lk 8-9v -joukkueet (3-6 hlöä)
ND 9-11v. MP, TR, GR
AG 1 – IW, IM, MP, TR, GR
AG 2 -  IW, IM, MP, TR, GR
AeroDance 12-17v. ja yli 18v.
SEN - IW, IM, MP, TR, GR


Sunnuntai 2.4.
3lk ND 9-11v. – IW, IM
3lk yli 10v. – IW, IM, TR (3-6 hlöä)
4lk Kilpasarja – IW, IM, joukkueet (3-5 hlöä)
5lk Kilpasarja -   IW, IM, joukkueet (3-5 hlöä)
6lk Kilpasarja -   IW, IM, joukkueet (3-5 hlöä)

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella.


SÄÄNNÖT:
Kilpasarjat (2lk joukkueet, ND ja 3-6lk) – FIG COP & Kansalliset säännöt
SM-sarjat (AG 1-2, SEN) – FIG COP
Kaikki säännöt löytyvät netistä sääntösivulta:

http://voimistelu.fi/fi/Voimistelu/Kilpa-aerobic/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6

 

AIKATAULU:
Tarkemmat aikataulut ja suoritusjärjestykset lähetetään seurojen yhteyshenkilöille ja julkaistaan sekä Voimisteluliiton Kisapalvelussa että nettisivuillamme ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailun nettisivu löytyy osoitteesta: http://vakpvoimistelu.sporttisaitti.com/kilpa-aerobic/aerobic-cup-1-2017/

 

ILMOITTAUTUMISET:
Ilmoittautuminen tulee tehdä 28.2.-9.3. välisenä aikana Kisapalvelun kautta osoitteessa voimistelu.kisapalvelu.fi. Ilmoittautumisvaiheessa tulee kaikilla kilpailijoilla, valmentajilla ja tuomareilla olla jo lisenssi hankittuna (huomioithan, että lisenssin osalta kirjautuminen Kisapalveluun vie 1-2 pankkipäivää).

Valmentajia seurat voivat ilmoittaa seuraavat määrät:
Yksi seura voi ilmoittaa 1-6 valmentajaa, jotka saavat ilmaisen kisapassin. Muut huoltajat/valmentajat voivat ostaa kisapassin/pääsylipun. Valmentajien määrä on riippuvainen kilpailuihin ilmoitettujen ohjelmien määristä.

1-5 ohjelmaa / 1-2 valmentajaa
5-10 ohjelmaa / 3-4 valmentajaa
yli 10 ohjelmaa / 5-6 valmentajaa

 

TUOMARIT:
Tuomarit tulee ilmoittaa Voimisteluliiton lomakkeella Johanna Nisulalle 6.3. mennessä kaikkiin kevään kilpailuihin. Tuomaristot sijoitellaan ja arvotaan seurojen tekemien tuomari-ilmoittautumisten pohjalta. Tuomareita tulee olla seuraavasti:
1-10 ohjelmaa / päivä = 1 tuomari
11 tai enemmän ohjelmia / päivä = 2 tai useampi tuomari

Tuomarisakko on 500 € / päivä, jos tuomareita ei ole ilmoitettu. Suomen Voimisteluliitto laskuttaa seuroilta loppuvuodesta kaikki mahdolliset tuomarisakot.
 

 

OSALLISTUMISMAKSUT:
IW, IM 25 €
MP 50 €
TR 55 €
GR 75 €
AD 95 €
2lk joukkue 50 €

Jälki-ilmoittautuneilta osallistumismaksut peritään kaksinkertaisina. Osallistumismaksut tulee suorittaa erillisellä laskulla, joka lähetetään seuran yhteyshenkilölle. Samassa laskussa laskutetaan mahdolliset ruokailu ja majoituskulut. Kisainfossa kilpailuun tultaessa tarkastetaan tosite maksetusta osallistumismaksusta ja ruokailuista. Ruoka- ja osallistumismaksuja ei palauteta.

 

RUOKAILU:
Osallistujille järjestetään mahdollisuus ruokailuun kisapaikalla lauantaina ja sunnuntaina. Alustavan tiedon mukaan lounas tarjoillaan kaikkina päivinä klo 11:00-15:00. Ruuan hinta on 7,5€/annos. Ruokailutilaukset tulee tehdä erillisellä nettilomakkeella osoitteessa http://vakpvoimistelu.sporttisaitti.com/kilpa-aerobic/aerobic-cup-1-2017/ruokailu-ja-majoitustilaus/ 17.3.2016 mennessä. Ruokailut laskutetaan osallistumismaksujen yhteydessä. Muistattehan ilmoittaa erityisruokavalioista, myös tuomareiden osalta. Tuomareille järjestäjä tarjoaa lounaat kumpanakin kisapäivänä ja pientä välipalaa.

 

KILPAILULISENSSI JA VAKUUTUKSET:
Jokaisella kilpailuun osallistuvalla voimistelijalla tulee olla voimassa oleva kilpa-aerobicin A– tai B-lisenssi tai jonkun muun voimistelulajin hinnaltaan kalliimpi lisenssi. Järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Kilpailijalla tulee olla oma vakuutus, ellei Voimisteluliiton lisenssiä ole otettu vakuutuksella. Tarkistathan ajoissa, että seurasi lisenssit ja vakuutukset ovat kunnossa, ilman voimassaolevaa lisenssiä ja vakuutusta ei voi kilpailla ja ilman lisenssiä ei voi ilmoittautua kilpailuihin.

 

MUSIIKIT:
Kilpailumusiikit tulee toimittaa sähköpostilla 12.3. mennessä osoitteeseen musiikit.vakp@gmail.com. Musiikki tulee olla nimettynä: nimi_seura_sarja. Jokaisesta ohjelmasta tulee olla myös varalevy mukana kilpailuissa, 1 musiikki / 1 CD. Harjoituksissa käytetään seurojen lähettämiä musiikkeja tietokoneelta soitettuna.

 

VAIKEUSLIIKELOMAKE:
Vaikeusliikelomakkeet tulee palauttaa kisainfoon ilmoittautumisen yhteydessä, kaikki sarjat 1 lomake / ohjelma. Jos seura ei toimita vaikeusliikelomaketta, niin kyseisestä ohjelmasta ei tule silloin tuomareilta palautetta.

 

KILPAILUALUE:
Kilpailualustana on FIG:n joustoparketti (Gymnova)

2-luokka ohjelmasarja: 7 x 7 m TAI 10 x 10 m
3lk IW, IM, MP, TR: 7 x 7 m
3lk GR: 10 x 10 m
4lk IW, IM: 7 x 7 m
4lk MP, TR, GR: 10 x 10 m
5lk IW, IM, MP, TR, GR: 10 x 10 m
6lk IW, IM, MP, TR, GR: 10 x 10 m

 

MAJOITUS:
Kilpailujen järjestäjä on sopinut majoittujille erityishinnat hotelli Waltikkaan (Hakalantie 6). Huoneiden hinnat / vrk ajalla 31.3.-2.4.2017, koodilla Aerobic Cup 1, ovat  seuraavat:

1hh 80€ / vuorokausi
2hh 90€ / vuorokausi
3hh 112€ / vuorokausi
4hh 132€ / vuorokausi       

Kabinettimajoitus:
- vain yksi joukkue/kabinetti
- Waltikalta tulee: patja/tyyny/täkki/liinavaatteet/pyyhkeet
- pesutilat saunaosastolla
- WC:t käytävällä kabinettien vieressä
- aamiainen sis. hintaan
- hinta: 27e/henkilö

Majoitus sisältää aamiaisen. Majoitustilaukset suoraan numeroon: (03) 57711. Hotellista on mahdollista tilata ennakkoon ruokabuffet, buffetin hinta on 15€/henkilö. HUOM! Waltikka on jo nyt hyvin varattu, kannattaa varata huoneet pikaisesti!

Lista paikkakunnan muista majoitusmahdollisuuksista löytyy Valkeakosken kaupungin nettisivuilta:  http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/kulttuuri_ja_vapaa-aika/matkailu/majoitus/

VaKP Voimistelu tarjoaa myös salimajoitusta omassa makuupussissa tmv. edulliseen hintaan (12€/yö/hlö) seuran treenisalilla. Sali sijaitsee alle kilometrin kävelymatkan päässä kisapaikalta, osoitteessa Mottitie 2. Salilla ovat käytettävissä vessa, suihku, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeittimet, keittolevy ja kattila, langaton verkkoyhteys sekä nukkuma-alustoiksi erilaisia jumppapatjoja ja mattoja, myös yksi vuodesohva löytyy. Salimajoitusvaraukset voi tehdä nettilomakkeen kautta täällä: http://vakpvoimistelu.sporttisaitti.com/kilpa-aerobic/kilpa-aerobicin-sm-kisat-    kilpasa/ruokailu-ja-majoitustilaus/

 

TUOMAREIDEN MAJOITUS JA MATKAT:
VaKP Voimistelu maksaa tuomareiden matkat ja majoituksen. Tuomareiden majoitus maksetaan, mikäli henkilö toimii tuomarina kahtena päivänä. Tuomarimajoitus on Hotelli Waltikassa.

 

TIEDUSTELUT:

VaKP Voimistelun Lajipäällikkö & kilpailuiden johtaja
Johanna Nisula
johanna.nisula@vakp.net
0400 845664