Kirjaudu

 

KILPAILUKUTSU VÄLINEKILPAILUUN  JA  DUO/TRIO – KILPAILUUN

 

Aika: 20.5.2017
Paikka: Järvenpään Liikuntahalli, Seutulantie 17, 04410 Järvenpää
   
Välinekilpailun sarjat: 10-11v. (2007-2006 syntyneet) 1 tai 2 välineohjelmaa
  12-13v. (2005-2004 syntyneet) 1 tai 2 välineohjelmaa
  14-15v. (2003-2002 syntyneet) 1 tai 2 välineohjelmaa
  yli 16v. (2001 tai aiemmin synt.) 1 tai 2 välineohjelmaa
   
Duo/Trio: Lapset, 2009-2007 syntyneet
  Pre-nuoret, 2007-2004 syntyneet
  Nuoret ja naiset, 2004 tai aiemmin syntyneet
   
Säännöt: Välinekilpailussa noudatetaan Suomen voimisteluliiton Välinekilpailujen kilpailuohjeita, jotka löytyvät osoitteesta www.voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit
   
Duo –ja trio kilpailussa noudatetaan Suomen voimisteluliiton Duojen ja triojen sääntöjä, jotka löytyvät osoitteeesta www.voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t
   
ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSUT:
Kirjallinen ilmoittautuminen tulee tehdä 29.4.2017 mennessä Kisapalvelu-järjestelmän kautta seuroittain. Ilmoittautumaan pääsee LAJIT-valikon kautta. Ilmoittatuminen sulkeutuu 29.4.2017. Tämän jälkeen ilmoittautuneilta peritään korotettu maksu.
   
Ilmoittautumismaksut
Välinekilpailu Yksilö 30€/voimistelija
  Duo/Trio 40€/ryhmä
   
Ilmoittautumismaksut laskutetaan seuroilta kisan jälkeen.
Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan/jätetään laskuttamatta vain lääkärintodistusta vastaan. Jälki-ilmoittautuneita (30.4. tai tämän jälkeen ilmoittautuneita) voidaan ottaa mukaan aikataulun mahdollisesti salliessa. Suomen Voimisteluliiton päätöksen mukaisesti jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu.
 
TUOMARIT
Tuomarit tulee ilmoittaa Tuomari- ja arvisäännön (päivitetty 31.1.2017) mukaisesti: http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t
Tuomarit ilmoitetaan samalla aikataululla kuin voimistelijat, viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä järjestäjän sähköpostiin info@elisejarvenpaa.fi. Tuomareiden varjotuomareiden ilmoittautumiskaavake löytyy nettisivuilta  http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit
Ilmoittautumiseen on kirjattava huolellisesti tuomarin yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti), tuomarikortin taso sekä kaikki muut ilmoittautumisessa pyydetyt tiedot. Mikäli aikataulusyistä tuomareita vaihdetaan ilmoittautumisen päätyttyä, on vaihdoista ilmoitettava kilpailujärjestäjälle 3 vrk sisällä lopullisen kilpailuaikataulun julkistamisesta. Myös varjotuomarit ilmoitetaan samalla kaavakkeella kuin tuomarit.
 
MUSIIKKI
Musiikit (CD-R audio – muotoiset levyt) tulee toimittaa järjestäjälle viimeistään 1,5 tuntia ennen oman ryhmän alkua. Jokaisella voimistelijalla tulee olla omat levyt (useampi voimistelija ei voi käyttää samaa levyä) ja jokaisella CD:llä saa olla vain yksi musiikki. Levyjen tulee olla hyväkuntoisia, soida CD – soittimella ja voimistelija on vastuussa levyjen kunnosta.
Pyydämme voimistelijoita ja valmentajia ystävällisesti tarkistamaan CD-levyjen kunnon ennen niiden tuomista järjestäjälle.
 
LISENSSIT
Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta. Huom! Syksyllä 2016 uusitussa lisenssijärjestelmässä kaikilla tuomareilla ja valmentajilla on oltava lisenssi.
 
Tiedustelut: info@elisejarvenpaa.fi
 
Aikataulu: Aikataulu julkaistaan Kisapalvelussa ja Voimistelu-ja urheiluseura Elise-Järvenpään nettisivulla www.elisejarvenpaa.fi ilmoittautumisajan päätyttyä, viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailua.
 
Pääsyliput: aikuiset 10€, lapset 5€ (alle 12v). Sylilapset ilmaiseksi. Maksu käteisellä.
 
TERVETULOA!
 

 

KUTSU STARA-TAPAHTUMAAN 20.5.2017
 
Elise-Järvenpää järjestää Stara-tapahtuman lauantaina 20.5.2017 Järvenpään liikuntahallilla, Seutulantie 17, 04410 Järvenpää.
 
Staralle voi osallistua seuraavilla lajeilla:
Rytminen voimistelu; yksilö, joukkue, trio/duo
Joukkuevoimistelu
 
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen alkaa 15.3.2017 ja päättyy 23.4.2017. Ilmoittautumiset Elise-Järvenpään sähköpostiin ilmoittautuminen@elisejarvenpaa.fi.
 
Arvit
Osallistuvien seurojen tulee ilmoittaa tapahtumassa käytettävissä olevat arvit 23.4.2017 mennessä osoitteeseen ilmoittautuminen@elisejarvenpaa.fi. Jokaiselta osallistuvalta seuralta tulee olla vähintään yksi arvi osallistujien mukana.
 
Osallistumismaksu
80 € / joukkue/ohjelma
12€ / yksilö/ohjelma
20 € /duo/ohjelma (yksilöarvioinnit)
30 €/trio/ohjelma (yksilöarvioinnit)
 
Kilpailulupa ja vakuutukset
Osallistujilla tulee olla voimassa oleva Voimisteluliiton Staralisenssi. Osallistujia ei vakuuteta järjestäjän toimesta.
 
Pääsyliput
Aikuiset 10 €
Lapset alle 12v. 5 € (sylivauvat ilmaiseksi).
 
Lisätietoa
info@elisejarvenpaa.fi
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TERVETULOA MUKAAN ILOISEEN TAPAHTUMAAN!